Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Embercasco

Lakását és autóját, már valószínűleg biztosította. És magát?

Müller Anikó Hanga | archív | 2013.06.13. |
Embercasco
Furcsa, de sokan többre értékelik az autójukat, mint saját egészségüket, vagy a környezetükben élők biztonságát. Pedig komoly problémát okozhat, ha a családfővel történik valami, vagy ha a családban valakinek megromlik az egészségi állapota. A végzetes tragédiáról "jobb nem beszélni" – mondogatják. Pedig kell, hiszen mi lesz az itt maradtakkal? A család biztonsága fontosabb, mint az autóé, erre az elvre épül az Embercasco. A kockázati biztosítások új formáit ismertette lapunkkal Weltler Tamás, az Embercasco.hu tulajdonosa.

Embercasco: a kieső jövedelem pótlása

Mennyiben újszerűek az Embercasco biztosítások?
– A ’90-es évektől népszerű vegyes életbiztosítások egy nagyobb hányada megtakarítás volt, mellette minimális biztosítási védelmet nyújtott. A hátránya ezeknek az volt, hogy az ügyfél sok esetben szép hozamot remélt a befizetései fejében, de csalódás érte, a futam végén kevesebb összeget kapott vissza. A mi kockázati biztosításunk lényege, hogy átlátható, gazdaságos a biztosítási termék és nagy szolgáltatást kínál.

Költségként elszámolható

Presztízs Magazin

Pénzügyi szempontból miért előnyös a kínálatuk?
– A régi típusú vegyes biztosításokat nem, míg az általunk kínáltakat a vállalkozók el tudják számolni költségként, ha nincs benne megtakarítási rész. Javaslom, ha valaki megengedheti magának, válassza külön a két biztosítási módozatot. Kössön egy komoly élet- és egészségbiztosítást, amiben nincs megtakarítás, ennek a díja is kedvezőbb, mint a megtakarítással kombinált módozatoknak. Ezen kívül, ha megtakarítandó pénze van a családnak, indítson el egy hosszú távú megtakarítást, jó befektetési lehetőségek közül választva.
Mi a fő alapelvük?
– A válság után az emberek többségénél nem a megtakarítás a fő szempont a biztosításban, hanem az, hogy egy nem várt eseménynél egy nagyobb összeget fizessen számukra a biztosító. Ha valaki komolyan gondoskodni akar a családjáról, biztosításában legalább azt a jövedelmet pótolnia kell, ameddig a gyerekei nem lesznek önállóak, de minimum az éves jövedelmének hat-hétszeresével szükséges számolnia, és a választott módozatnak a meglévő hitelek fedezését is szolgálnia kell. Ez egy garantált biztosítási védelem, amire egy családnak szüksége van, ha a családfővel történik valami. A piacon lévő biztosítások többsége 1-3 millió forintot fizet egy tragédia esetén, plusz az addig felhalmozott megtakarítást (ha van). Ez biztos nem elég az anyagi problémák megoldására. Nem elégedhetünk meg negyed-fél megoldásokkal, ha ugyanannyi pénzért a tökéletes is megvalósítható.

Még hogy minden biztosítás egyforma?!

Presztízs Magazin

Milyen biztosítási csomagokat ajánlanak?
– Három ajánlatunkat emelném ki. A BASIC az alapbiztosítás, baleseti és betegségi eseményekre, ezer forinttól induló havidíjjal. Baleseti halál esetén akár 30 milliós összegű kifizetése lehet, de magas összeget garantálunk kórházi ápolás, műtét, csonttörés, égés esetén is. Az OPTIMA minden felelősséggel gondolkodó családfő optimális biztosítása. Ötezer forinttól induló havidíjjal a legteljesebb védelem a család anyagi biztonságának fenntartásához. Nemdohányzóknak extra kedvezményeket kínál, ingyenes egészségi vizsgálattal. 10 milliós szolgáltatást nyújt halál esetén, amely a családfenntartó elvesztése esetén anyagi biztonságot ad. Komoly szolgáltatást fizet rokkantság, kórházi ápolás, műtét, korunk népbetegségei – daganat, szívinfarktus, agyvérzés – esetén. 1 %-os baleseti rokkantságkor is fizet, akár több milliót. Az OPTIMA RETOUR módozat, amennyiben nem történik haláleset a tartam ideje alatt, a biztosító visszafizeti a díjakat. Induló havidíja 10 ezer Ft, 15-40 éves tartamra köthető.
Hol köthetők e biztosítások?
– Honlapunkon bővebb információkkal szolgálunk: www.embercasco.hu. Írja be adatait, telefonszámát a mezőbe, és kollégánk 24 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot, vagy hívja a 06/30/737-8233-as telefonszámot.

Még nincs értékelve