Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Európai Kis- és Középvállalkozói Hét

Tancsa Ágnes | 2010.05.31. |
belföl, esemény, KKV
Második alkalommal rendezi meg a vállalkozói létformát népszerűsítő, nemzetközi rendezvénysorozatát az Európai Bizottság. A KKV Héten a szervezők 37 európai ország vállalkozásai számára nyújtanak átfogó tájékoztatást az európai, nemzeti, regionális és lokális támogatási és forráslehetőségekről.
Az idei évben a nők és fiatalok vállalkozói lehetőségeire, a pénzügyi válságkezelés intézkedéseire, vállalkozások alapítására, működésére, továbbfejlesztésére fókuszálnak a szervezők. Így a magyarországi rendezvények többsége is ezeket a témákat járta körül.
A rendezvény megnyitó ünnepségén Radetzky Jenő, a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke hangsúlyozta, hogy a magyar kis- és középvállalkozóknak óriási szerepe van a gazdaság életében, életre keltésében, az árbevétel 60%-át ugyanis ők adják. Herczog Edit Európai Parlamenti Képviselő a legfontosabb problémának azt tartja, hogy a hazai vállalkozói réteg nem elég tájékozott, nem elég felkészült. A hamisítás elleni harc fontossága mellett kiemelte azt is, hogy szükséges lenne az energiagazdálkodásra nagyobb gondot fordítaniuk a vállalkozóknak.
A KKV Hét programjairól bővebb tájékoztatás a http://ec.europa.eu/enterprise/policies/entrepreneurship/sme-week/magyarorszag/all_events_hu.htm címen érhető el.
Még nincs értékelve