Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fussunk együtt egy jó ügyért, hogy az Élelmiszerbank még több rászorulón segíthessen!

sajtóanyag | archív | 2014.09.02. |
Élelmiszerbank, futás
Fussunk együtt egy jó ügyért, hogy az Élelmiszerbank még több rászorulón segíthessen!
A futás napjainkban nagyon közkedvelt sport. Ez érthető is, hiszen könnyen elérhető, fitten tart, serkenti az endorfintermelődést és egyedül is űzhető. Sőt, a futás okozta elégedettség érzése akár tovább is fokozható, ha mindezt egy jó ügy érdekében tesszük. A szeptember 14-i 29. Wizz Air Budapest Félmaratonon a „Fuss, hogy más jóllakhasson!” kezdeményezéshez csatlakozók az Élelmiszerbank számára gyűjthetnek adományokat. Az Egyesület a befolyt adományokból egy hűtőautó megvételét tervezi, aminek segítségével még több élelmiszerfelesleget tudnak megmenteni, ezáltal csökkentve az éhezést Magyarországon.

A futás a testre és a lélekre egyaránt pozitív hatással van, és ha ezzel egy nemes célt is szolgálunk, még jobban érezhetjük magunkat. Az augusztus közepén indult kezdeményezéshez már több Követ is csatlakozott, akiknek segítségével több mint 500 000 forintnyi adomány gyűlt össze. A „Fuss, hogy más jóllakhasson!” programhoz folyamatosan várják a támogatók jelentkezését, hogy együtt érjék el a kitűzött célt!

A jóügyekért.hu weboldalon már több Követ megtette vállalását a nemes cél érdekében, és megkezdték mini kampányukat. A felhíváshoz csatlakozók bemutatkozó szövegeikben fogalmazták meg, hogy miért álltak az ügy mellé:
„Felejthetetlen élmény látni kisgyermektől a nyugdíjasig mindenki örömét és háláját akkor, amikor átveszik a gyárakban vagy forgalmazóknál feleslegessé vált, de minőségileg még kifogástalan élelmiszereket.” – nyilatkozta az egyik Követ, aki futásával 211 000 forintot szeretne összegyűjteni.

Ritka az olyan ügy, amelynek csak nyertesei vannak. Az adományozás ilyen. Én rendhagyó módon nem a saját nevemben kampányolok. Édesanyám szavakba önthetetlenül jó szívének, kifogyhatatlan segítőkészségének és örökös nagylelkűségének szeretnék emléket állítani ezzel a futással egybekötött adománygyűjtéssel. A versenyen lefutott 21 kilométeremet tehát csodálatos édesanyámnak és az Élelmiszerbanknak ajánlom és kérem, hogy támogassátok a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet, hogy minél kevesebb gyermeknek kelljen esténként korgó gyomorral lefeküdnie”- tette hozzá egy másik elszánt Futókövet, aki 111 111 forintnyi adományt szeretne ezzel a kezdeményezéssel összegyűjteni.

Még nincs értékelve