Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Idén is keresi a legjobb munkahelyeket az Aon Hewitt

forrás: mti | 2012.02.17. |
gazdaság, munka
Idén is keresi a legjobb munkahelyeket az Aon Hewitt
Az Aon Hewitt immár tizenkettedik alkalommal indítja útjára a "Legjobb Munkahely Felmérést" Magyarországon, amellyel konkrét megoldásokat kínál a dolgozók elkötelezettségének és az üzleti eredményesség növelésére - közölte a humán tanácsadó cég csütörtökön.

A felmérésre júniusig jelentkezhetnek a cégek, a kis- és közepes vállalkozásoktól a több ezer munkavállalót foglalkoztató multinacionális vállalatokig.
    "Az elkötelezettség mérése recesszió idején különösen fontos" - idézi a közlemény Steigerwald Zsuzsát, a felmérés szakmai vezetőjét. "Ebben az időszakban célszerű megalapozni a dolgozók elkötelezettségét, hogy később is meg tudja őket tartani a munkáltató. A felmérésben való részvétellel felismerhetők és fejleszthetők a vállalatban rejlő erre irányuló képességek" - vélekedik.
     A felmérés keretében a felsővezetést és a HR munkatársakat kérdező kérdőívek mellett minden dolgozó véleményt nyilváníthat munkáltatójáról, aki szeretné megosztani észrevételeit.
    Az Aon Hewitt célja idén is egy, a helyi viszonyokat is tükröző, hiteles munkavállalói tendenciákat bemutató kép kialakítása. Legjobb munkahelyeket ezúttal is 3 kategóriában hirdetnek: az 50-250, 250-1000 munkavállaló között, és az ezernél több embert foglalkoztató vállalatoknál.
    Tavaly összesen 23.000 munkavállaló és 503 felsővezető véleménye alapján adták át a legjobb munkahely címeket.
    A közlemény szerint a Legjobb Munkahely Felmérésbe jelentkezők részt vehetnek a Tudatos Munkahelyek Klubjában is, ahol számos érdekességet és tapasztalatot, aktualitást osztanak meg a tagokkal.
    A Hewitt Associates 1997-ben állította össze először a "Legjobb 100 munkahely" listáját. A felmérés 2001-ben jutott el először Magyarországra, Németország mellett az első európai országként.
    Tavaly a Mátrai Erőmű Zrt. lett a legjobb magyar munkahely a nagyvállalatok között, míg a 250-1000-es létszámú vállalatok kategóriájában a Fundamenta-Lakáskassza Zrt., az ennél kisebb cégek versenyében pedig a gyógyszeriparban tevékenykedő Janssen-Cilag Kft. nyert.

Még nincs értékelve