Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Interneten a Dalai Láma

Szepe | 2010.09.10. |
Interneten a Dalai Láma
A világhálón is követhető lesz a Dalai Láma előadása Magyarországról. Minden jegy elkelt a budapesti tanítására, de aki lemaradt, ne szomorkodjon, mert a szervezők bejelentették, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel az interneten térítésmentesen, élőben látható és hallható a vallási vezető előadása.

Kerek tíz esztendeje annak, hogy a XIV. Dalai Láma utoljára Magyarországon járt és tanítást adott. A magyar buddhista közösség örömét fejezte ki, hogy tíz év után újra vendégül láthatja  a Dalai Lámát, akit korunk egyik legkiemelkedőbb spirituális vezetőjének tartanak.

A szeptember 18-19-én megrendezendő eseményre több mint 22 000 jegyet adtak el, mivel azonban ennél sokkal többre lenne igény, a szervezők úgy döntöttek, hogy az interneten keresztül is elérhetővé teszik a tibeti vezető kétnapos tanításának programjait. 
 
Tendzin Gyaco hetedszer látogat Magyarországra, először 1982-ben járt nálunk. A fővárosi közgyűlés augusztus 26-i gyűlésén egyhangúlag döntött arról, hogy a Nobel-békedíjas Dalai Lámát látogatása alkalmából Budapest díszpolgárává avatja.
Átlag: 4