Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Jakabos Zsuzsi az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást

Az ajándékokat csak az utolsó héten szerzi be a gyönyörű úszónő

Just Creative | WestEnd | 2013.12.17. |
Jakabos Zsuzsi az utolsó pillanatra hagyja a vásárlást
Családi körben tölti majd a karácsonyt Jakabos Zsuzsanna, de még csak tervei vannak, hogy mivel lepi majd meg a szeretteit. Elárulta, hogy náluk a legnagyobb karácsonyi hagyomány, a házi szaloncukor készítés, amit aztán a korábbi években gyűjtögetett díszes papírokba csomagolnak. Ezután persze nem maradhat el az ajándékozás sem a fa alatt.

„Az ötleteim már megvannak, hogy kinek mit fogok venni, de a bevásárlást eddig még halogattam. Tudom, hogy ki, minek örülne – persze erről most nem szeretnék beszélni, mert akkor nem lenne meglepetés!” – nevetett Zsuzsi. „Úgy gondoltam, hogy majd a Night Shopping alkalmával egyszerre elintézek mindent. Szerintem mindenkinek meg tudom ott venni az ajándékokat. Egyrészt olcsóbb is lesz, másrészt nem kell ezerfelé rohangálnom, hanem egy helyen letudom a dolgot. Ez nagy könnyebbség lesz, mert nehezen tudok időt szakítani az ilyesmire. Nagyon szeretném, hogy mindenki örüljön az ajándékaimnak, alig várom, hogy megvegyem, aztán átadhassam a családomnak!”

Presztízs Magazin

A Night Shopping december 19-én és 20-án várja a vásárlókat 20-22 óra között a WestEnd City Centerben, amikor akár 30%-os kedvezménnyel lehet majd vásárolni a bevásárlóközpont speciális vásárlási utalványával. Az utalványokat december 17-én és 18-án lehet megvásárolni, és nem árt sietni a beszerzésükkel, mivel limitált darabszámban bocsátják ki ezeket. A részletekért, a pontos kedvezményekért, és az igénybe vétel feltételeiért látogasson el a www.westend.hu weboldalra!

Még nincs értékelve