Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mint a mágnes

Miliosz Nikolett | archív | 2013.05.23. |
duálpárok
Mint a mágnes
Ismerős az érzés, hogy valaki, akivel most találkoztunk először, vagy aki valamilyenképp már egy ideje az életünk része, vonz, mint a mágnes? Hogy tetteiben, gondolataiban, mintha tükröt tartanának elénk? Mintha időtlen idők óta ismernénk egymást? Ha igen, meg is találtuk a duálpárunkat!

Úgy tartják, a duálpárok azonos energiaforrásból származnak, de mielőtt a földre születnének, szétválnak, két külön testet öltenek, s egész életükben egy fő feladatuk van: egymásra találni.

Duálpárunk nemcsak tőlünk különböző nemű személy lehet, s a vele való kapcsolatrendszer is sokfajta lehetőséget rejteget: lehet rokoni, baráti, de kétségtelenül a szerelmi kapcsolatok a legintenzívebbek. Ebben az ismeretségben talán az a legkülönlegesebb, hogy úgy érezzük, ismerjük az illetőt, mint a tenyerünket, mintha lényünk másik fele lenne, valójában azonban nem az evilági dolgaira, hanem arra a rezgésre reagálunk, amit mi magunk is képviselünk, s ez talál viszonzásra duálpárunk rezgésében.

A duálpárok között nagyon erős a kötődés, határtalan örömök, érzelmi mélypontok kísérik a kapcsolatot, de olyan intenzíven, hogy minden duálpárunknak okozott seb magunknak fáj a leginkább, tényleg úgy, mintha saját testünk, lelkünk ellen vétkeznénk, s talán itt érezhető leginkább az, hogy a duálpárok valaha egy energiacsomagot alkottak.

Abban az esetben, ha egy családtag képében köszön ránk duálpárunk, biztosak lehetünk abban, hogy ez a verzió többlettartalommal is jár. Az, hogy a sors nem bízza a véletlenre a találkozást, azt jelenti, a duálpároknak komoly elszámolnivalójuk van egymással, mely egy korábbi létből származik. Érzelmi csaták tömkelege segíti ilyenkor azt, hogy sikerüljön rendezni egy olyan adósságot, melyet nem ebben, hanem egy korábbi életben halmoztunk fel.

A szerelmi kapcsolatok duálpárjai között érvényesül a leginkább a tükör-jelleg, amikor a másik fél tulajdonságai egyben önmagunk tulajdonságai is. Ha úgy érezzük, párunk valamely személyiségjegyével nem vagyunk kibékülve, biztosak lehetünk abban, hogy ezt a tulajdonságot magunk is hordozzuk. Ilyenkor saját hibáinkat párunkban fogjuk felfedezni. Szenvedélyes kapcsolatok ezek, melyekben nem ritkák az összetűzések, de ezek eltörpülnek amellett a harmónia mellett, amely a duálpárok között alapvető.

http://images.storiesspace.com/ckacres/handinhandwiththesun.jpg

Átlag: 5