Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nooka kiállítás megnyitó

Balogh Renáta | 2010.05.26. |
belföld, esemény, nooka
A híres New York-i divatóra márka, a Nooka, tervezői pályázatot hirdetett, témaként az innovációt és a divatot adta meg. A feladat a cég logójának, vagyis NookaNooka babának újragondolása volt.

 

A beadott pályaműveket szakmai zsűri bírálta el, majd kiválasztott tíz alkotást, melyek Magyarországot képviselték, a Merlin Színházban tartott kiállítás megnyitóján. A tíz legjobb alkotás a budapesti bemutatkozás után, csatlakozva a New York-i babákhoz, körbeutazza a világot.
Steiner Kristóf megnyitóbeszéde után Matthew Waldman, a Nooka tervezője hirdette ki a pályázat eredményét. Elmondta, meglepődve látta az eddig nem tapasztalt minőséget és kreativitást, nagyon nehéz volt a választás a kiállított művek közül. A pálmát a Bubreg Balázs által készített Nookazin nyerte, mely porcelánból készült és igazi kuriózum. A második helyet Molnár Balázs Márk 'Nooka dada' nevű plasztikus kollázsa nyerte, a képzeletbeli dobogó harmadik fokára Varga Zsolt/Second - The Greenfin munkája került. Az díjátadó utáni partyn Larry Tee pörgette a lemezeket.
Átlag: 4.5