Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Sztársportolókkal készül a meglepetés

sajtóanyag | Bernhardt Tamás-Sandlander Team-Kollár Attila | 2013.12.14. |
Sztársportolókkal készül a meglepetés
Immár hagyomány, hogy az idén 15 éves Tanpálya a karácsony közeledtével még fontosabbnak érzi, hogy a biztonságos közlekedésért folytatott kampányának üzenetét eljuttassa az emberekhez. A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum az egyik legfontosabb feladatának a gyermekek balesetmentes közlekedésének elősegítését tartja.
Presztízs Magazin

Éppen ezért az idei, az Árkád bevásárlóközpontban december 14-e és december 23-a között tartandó karácsonyi vásáruk mellett – ahol kedvezményesen vehetik meg szeretteiknek karácsonyi ajándékként a Tanpálya különböző szolgáltatásait – játékos vetélkedő keretein belül mutatják be december 15-én délután az érdeklődőknek a MiniRing programjukat, melyet Gulyás Anikó közlekedés-pedagógus vezetésével játékos formában ismerhetnek meg a gyermekek, és amelynek segítségével elsajátíthatják a közlekedés alapvető szabályait. Ráadásul idén olyan sztársportolók vállaltak szerepet az interaktív csapatjátékban, mint az Év autóversenyzője, Szabó Krisztián, élete első Dakarjára készülő Somfai Mátyás, a londoni olimpia ezüstérmese, Ungvári Miklós és a Superstock 600 kategória idei bajnoka, Gyutai Adrián.

A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum ismét karácsonyi vásárt tart az Árkád bevásárlóközpontban, amelynek keretén belül interaktív vetélkedőt rendez december 15-én a MiniRing program és neves sztársportolók segítségével. Az erről szóló sajtóanyagot a csatolt közleményben olvashatják.

Még nincs értékelve