Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Táncolni kifulladásig

Szepe | annabotelho.com | 2010.09.01. |
Táncolni kifulladásig
Táncmaratont rendeznek idén is a Trafóban. A korábbi nagy sikerre való tekintettel idén szeptember 4-én és 5-én a Műhely Alapítvány ismét megrendezi a kétnapos táncünnepet.

Az első nap azoknak fog kedvezni, akik még nem tudják pontosan milyen stílusban ropnák szívesen, de a táncot egy vidám és szórakoztató mozgásként fogják fel.

Változatos és érdekes technikákat lehet megismerni a Trafó Stúdióban, valamint a főváros különböző tánciskoláiban. Az érdeklődők betekintést nyerhetnek az egyes intézmények működésébe, részt vehetnek egy órán és konzultálhatnak az oktatókkal, és tájékoztatást kaphatnak az induló kurzusokról.

A második napon a rendezők már inkább a magyar táncélet profi szereplőire koncentrálnak. Megahtározó koreográfusok és előadók tartanak bemutatókat, ahol különböző lépéseket és módszereket lehet tanulni, bővítve ezzel a már meglévő tudást. A tánc egyszerre mozgatja meg a testet és a tudatot. Erre is gondoltak az ötletgazdák és Pilates valamint Feldenkrais technikákat bemutató előadásokat is szerveznek a nagyérdeműnek, hogy a test és a tudat tökéletes összhangban legyen. Táncra fel!

Még nincs értékelve