Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Visszatérés

„Akkor is küzdj, ha hiábavalónak érzed”

Pannon Presztízs | archív | 2014.06.01. |
Visszatérés
Visszatérés
A Magyar Megelőzési, Bűn Nélküli ÉLET Alapítványt azért hozták létre, hogy segítsenek a megtévedt, bűn útjára lépett, de nem erőszakos és emberélet elleni bűncselekményt elkövető embertársaink társadalomba való visszatérésében.

Az alapítvány honlapjáról idézünk:

"Azért, hogy az így elért sikereket bemutathassuk a ma élő és a jövő nemzedékeinek, s mindazonáltal láttathatjuk velük, nincs hiábavaló küzdelem, egymás segítésével mindig is és csakis előrébb tudunk araszolni.

Az általunk támogatott és sikeresen visszatért emberekkel rehabilitációjuk után sem szakítjuk meg a kapcsolatot, sőt, tevékeny közreműködésükkel felvilágosító beszélgetéseket tartunk akár az elkövetői, akár az áldozati oldalról veszélyeztetett csoportok, társadalmi rétegek körében. Tesszük mindezt azért, hogy ne fordulhasson újra elő, vagy csökkenjen az elkövetett bűncselekmények száma.

Rá kell ébredni, nem a könnyebbnek látszó út a választandó, mert az senkinek sem jó. Bármennyire is nehéz, de a küzdelmet kell választani, a becsületet, tisztességet és a munkát."


A témáról, az alapítvány céljairól a Juventus rádióban is június 1-én 20 és 22óra között hallhatnak kötetlen beszélgetést az érdeklődők.

Még nincs értékelve