Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

5 csaptelep, amit Ön is szívesen látna az otthonában

x | 123.rf.com | 2018.05.09. |
csaptelep
5 csaptelep, amit Ön is szívesen látna az otthonában
A ravak.hu által forgalmazott, RAVAK csaptelepek elsődleges különbsége a konkurenciával szemben, hogy rendkívül kifinomult dizájnnal rendelkeznek. Köszönhetően a minőségi alapanyagoknak, a termékek hosszan tartóan garantálják rendeltetésüket. Külső megjelenésükről a Nosal Design stúdió gondoskodott, aki sokéves tapasztalattal és számos független díjjal büszkélkedhetnek a művészi megoldású formatervezésük kapcsán.
10° csaptelepek
A modern dizájn és a praktikum találkozása, a csaptelepek 10 fokban való dőlése ugyanis kényelmes használatot biztosít és szinte bármilyen formájú mosdókagylóhoz tökéletesen illik. A különböző méretek, az állítható perlátor és a széles választék teszi különlegessé, ezt a koncepciót. A 10° csaptelepek kerámia kartusai 35 mm átmérőjűek, melyekre 5 év garanciát is kapunk. A 10° álló 140 mm-es csaptelep leeresztővel kapható, rugalmas 400 mm csatlakozó tömlővel, kezelő rúddal és leeresztő készlettel.
Classic csaptelepek
A Classic fürdőszobai koncepció részeként érkező, gyönyörű, hagyományos stílust képviselő csaptelepek, a harmonikus formatervezés eredményei. A garantált minőségről a harminc évre szóló kerámia kartus és az öt évre szóló csaptelep gondoskodik. A Classic álló mosdócsaptelep különlegesen karcsú és elegáns. Különlegessége, hogy a perlátor rendkívül egyszerűen kiszedhető. A leeresztővel kapható változat magassága 155 mm, kerámia kartus átmérője 26 mm, flexibilis bekötőcsöve 450 mm, ármérője G3/8. A termék rejtett perlátort is tartalmaz, amely oldalról nézve nem is látható.
Chrome csaptelepek
A minimalista, lekerekített külső a Chrome fürdőszoba koncepció jellegzetessége. Ennek a tagja a Chrome csaptelep is, amely mosdókra, dibékre, kádra, zuhanyra és mosogatóra is szerelhető változatokat is tartalmaz. A Chrome mosdócsaptelep akár leeresztővel együtt is megvásárolható. A csaptelep kartusának átmérője 35 mm, a csatlakozó tömlő pedig 400 mm hosszú. Méretei, formája és ovális motívumai tökéletesen illeszkednek a Chrome fürdőszobai koncepció más elemeihez is.
Neo csaptelepek
A Neo csaptelepek stílusát a tömör elegancia jellemzi leginkább. A sajátos formavilágot a tökéletes kidolgozottság teszi rendkívül időtállóvá. A számtalan változat közül a Neo mosdócsaptelep, leeresztővel a legnépszerűbb. A Neo csaptelep kartus átmérője 40 mm és anyaga kerámia. A csatlakozó tömlő rugalmas 350 mm. A ravak a Neo csaptelepekre is 5 év garanciát is kínál és bátran választhatjuk ezt a modellt is, akármelyik RAVAK által forgalmazott mosdóhoz.
Suzan csaptelepek
A Suzan álló mosdócsaptelep leeresztővel, szintén egy remek választás, ha egy stílusos és praktikus csaptelepet keresünk a fürdőszobába. A klasszikus vonalvezetést a minőségi megmunkálás és a többlépcsős ellenőrzés teszi tökéletessé. A Suzan modellek különlegessége, hogy a szabályzó kar, akár egyetlen újjal is irányítható, megkönnyítve a használatot. Kerámia kartus mérete 35 mm, csatlakozó tömlő mérete: rugalmas 350 mm, átmérője G3/8. Kapható leeresztő-készlettel és kezelő rúddal. A Suzan csaptelepek is bátran kombinálhatóak más RAVAK termékekkel!
Még nincs értékelve