Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fuss, hogy más jóllakhasson!

Ismét jótékonysági akciót hirdet a Magyar Élelmiszerbank

sajtóanyag | elelmiszerbank.hu | 2016.02.15. |
Élelmiszerbank
Fuss, hogy más jóllakhasson!
A Magyar Élelmiszerbank az elmúlt évekhez hasonlóan, idén is jótékonysági futással hívja fel a figyelmet az éhezés elleni küzdelemre és az Egyesület élelmiszermentő munkájára. Olyan futó követeket jelentkezését várják, akik a jó cél mellé állva támogatnák az Egyesület munkáját.
Magyarországon évente 1,8 millió tonna élelmiszerfelesleg keletkezik. A Magyar Élelmiszerbank azon dolgozik, hogy ebből minél többet megmentsen és eljuttassa oda, ahol a legnagyobb a szükség, a nélkülözőkhöz. 2015-ben az Egyesület 2600 tonna étel megmentésével segítette a rászorulók élelmezését. 
Az Élelmiszerbank most jótékonysági futó kampányával hívja fel tevékenységére a figyelmet:
A „Fuss, hogy más jóllakhasson!” kezdeményezéshez, olyan sportemberek csatlakozását várják, akik vállalják azt, hogy futnak a Magyar Élelmiszerbank céljáért a 2016. április 17-i Telekom Vivicittá Városvédő Futáson. 
Mit kell tennie a futó követeknek?
Az Élelmiszerbank Követei a saját baráti, ismeretségi körükben népszerűsítik céljukat, illetve a jó ügyet, adományokat gyűjtve az Élelmiszerbank céljára!
A kampány célja idén 25 000 db élelmiszerfeleslegből összeállított élelmiszercsomag eljuttatása a nélkülözőknek, melynek költsége 1 400 000 Ft. Álljon Ön is a jó ügy mellé, induljon futó követként és gyűjtsön adományokat az éhezőknek a Magyar Élelmiszerbank Egyesület színeiben!
Mivel az Egyesület az élelmiszereket ingyen kapja és adja át, 1000 Ft-ból, amit a működésre fordíthat, 20-30 000 Ft értékű adományt tud eljuttatni a rászorulókhoz. Így 1 400 000 Ft-ból 42 000 000 Ft értékű élelmiszerhez juthatnak a rászorulók!
Most Ön is segíthet! Fusson a nemes célért, és segítse a Magyar Élelmiszerbank jótékonysági kampányát!
Még nincs értékelve