Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Iskolakezdéshez kapcsolódó adománygyűjtő kampány

Az E.ON 7 millióval segít, csatlakozzon Ön is!

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.08.27. |
Iskolakezdéshez kapcsolódó adománygyűjtő kampány
Az Erzsébet téren felállított, óriási sündisznóhoz hasonló, közel 4 méteres, fából készült installációval kívánja felhívni a figyelmet az Iskolakezdés együtt! akcióra az E.ON Hungária Zrt. Az Ökumenikus Segélyszervezet által évek óta megszervezett adománygyűjtés célja, hogy tanévkezdésig legalább ezer olyan csomagot tudjanak összeállítani, amelyekkel rászoruló gyerekek boldog és sikeres iskolakezdését lehet biztosítani: írószerekkel, tanszerekkel, sportruházattal.
Az E.ON csoport 7 millió forintot adományoz az Iskolakezdés együtt! segélyakció céljaira, emellett szerepet vállal az adománygyűjtés népszerűsítésében. Ezt a célt szolgálja az az óriási ceruzás installáció a fővárosi Erzsébet téren, amiből az odalátogatók akár el is vehetnek egy-egy ceruzát.
 
Presztízs Magazin„A társadalmi felelősségvállalási tevékenységünknek mindig is sarokköve volt az a E.ON Next Generation program, aminek keretében a jövő nemzedékét tudjuk tanítani, fiataloknak tudunk segíteni.” – mondta Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária Zrt. vezérigazgató-helyettese a támogatás bejelentése és az installáció bemutatása kapcsán. „Kiemelt célunk, hogy a következő generáció meghaladjon minket tudásban. Ahhoz azonban, hogy mindenki egyenlő esélyekkel fejlődhessen, segítséget kell adnunk azoknak, akik erre rászorulnak. Ezért támogatjuk már évek óta az Ökumenikus Segélyszervezet Iskolakezdés együtt! kampányát, hiszen így sok olyan gyerek kezdheti meg az iskolát hiánytalan tanszerkészlettel, akiknek a családjában egyébként az iskolaszerek beszerzése komoly problémát, anyagi terhet jelentene” – fogalmazott Jamniczky Zsolt.
 
„Sokadik éve már, hogy az E.ON csoport stratégia partnerként támogatja a Magyar Ökumenikus Segélyszervezetet, és ezen belül az Iskolakezdés együtt! akciót” – mondta Lehel László, a Segélyszervezet elnök-igazgatója. „Nagy megnyugvás nekünk, hogy stabil partnerként számíthatunk az E.ON-ra, aki évek óta jelentős összeggel támogatja akciónkat, segítve annak fenntarthatóságát. Noha minden egyes ember, minden forintja óriási segítség nekünk, az ilyen kiemelt zászlóshajók nélkül nem teljesülhetnének célkitűzéseink.”
 
Még nincs értékelve