Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tedd láthatóvá a nagyit!

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.09.17. |
Tedd láthatóvá a nagyit!
Közlekedésbiztonsági pályázatot hirdetett fiataloknak a DUE Médiahálózat és az ORFK-OBB. A „Tedd láthatóvá a nagyit!” című pályázatra október 15-ig olyan kreatív vagy vicces fotókkal, videókkal lehet nevezni, amelyeken a nagymama illetve más felnőtt családtag gyalog vagy kerékpárral, de mindenképpen biztonságosan közlekedik.
A szülők és nagyszülők biztonságos gyalogos- és kerékpáros közlekedését bemutató és elősegítő fotó- és videópályázatot hirdetett a DUE Médiahálózat és az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság (ORFK-OBB). A gyerekeket arra kérik, hogy öltöztessétek fel a felnőtt családtagjaikat úgy, hogy láthatóak, feltűnőek legyenek az utakon, és készítsenek róluk egy fotót. Ha a fénykép vicces, egyedi ötleten alapul és kreatív megoldással él, úgy nagy eséllyel indul az egyik értékes nyereményért a fotó kategóriában. 
 
A Tedd láthatóvá a nagyit! videópályázatra 1-2 perces kisfilmeket várnak arról, hogyan közlekedik a nagyi – vagy bármelyik felnőtt családtag – a láthatósági eszközökkel, például láthatósági mellényben, villogó karpánttal, lámpákkal vagy akár egy neon színű ruhadarabban. Az elkészült videót a pályázóknak fel kell tölteniük a YouTube-ra, és a linkkel tudnak nevezni a versenybe. 
 
A legjobb, legkreatívabb fotók és videók alkotói értékes nyereményeket kapnak, egyebek mellett csoportos gokartozást, egy szuper kerékpárt vagy ajándékcsomagot. A Tedd láthatóvá a nagyit! pályázatra 12 és 22 év közötti fiatalok jelentkezhetnek október 15-ig. A pályaműveket mindkét kategóriában háromtagú szakmai zsűri bírálja el. A fotós zsűri elnöke Sóki Tamás, az MTI fotóriportere, míg a videós zsűrit Kruzslicz Dávid, az RTL Híradó szerkesztője vezeti. A pályaműveket a közönség is elbírálja. A beérkező fotókra, videókra az interneten, a Facebook közösségi oldalon is szavazhatnak az érdeklődők, és a legnépszerűbb kapja a közönségdíjat. A Tedd láthatóvá a nagyit! legjobb pályaművei elnyerik a lehetőséget, hogy az ORFK-OBB közlekedésbiztonsági kampányában szerepeljenek.
 
A fotókat és videókat elektronikus formában október 15-ig várja a DUE erre a célra kialakított pályázati felületén: http://www.due.hu/palyazat/ 
 
Még nincs értékelve