Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Szívvel játszottak, a középmezőnyben végeztek

Vona Lilla | archív | 2015.03.05. |
Szívvel játszottak, a középmezőnyben végeztek
Február 17. és 21. között Magyarországot két csapat – az SSC Budapest, és a Debreceni Siketek Futsal Klub – képviselte az ausztriai Grázban megrendezett II. Hallássérültek Futsal Európa-bajnokságán. A hölgyek között a budapestiek a 7., a férfiak mezőnyében a debreceniek a 13. helyen zárták a megmérettetést.
Az SSC Budapest csoportjában a Moszkva elleni vereséggel és a Párizzsal szemben elért döntetlennel második helyen végzett, majd a svédek ellen a negyeddöntőben kikapott a csapat, így az 5-8. helyezésért léphettek pályára. Női futsalosaink a helyosztón a lengyelországi Poznan csapatával találkoztak, akiket a fordulatokban bővelkedő összecsapáson végül 6:4 arányban győztek le, ezzel megszerezve a 7. helyet. A BL gólkirálynőjét a budapesti alakulatban adta: Győző Tilla szerezte a legtöbb gólt
 
Presztízs MagazinA DSFSK szűk kerettel, mindössze tíz játékossal vett részt a tornán. A debreceni férfiak két vereséggel csoportjuk harmadik helyen végeztek, így a 13-24, helyért folytathatták a küzdelmet. A helyosztókon Varsó és Maribor csapatát legyőzték, Craiova alakulatával döntetlent játszottak, így végül három győzelemmel, egy döntetlennel és két vereséggel a 13. helyen végeztek.
 
Ezen a hétvégén lezárult a 2014/2015-ös országos bajnokság is, a nőknél negyedik alkalommal lett bajnok az SSC Budapest, a férfiaknál pedig ismét a DSFSK nyert, így a szabályok értelmében jövőre is ezt a két gárda képviselheti országunkat a huelvai Bajnokok Ligáján.
 
A férfi csapat tagjai: Borna Gábor, Laza Sergiu, ifj. Szűcs Zoltán, Dalanics Róbert, Lábas László, Nemes Attila, Nemes Szilveszter, Gyürky Dániel, Huszár Lajos, Bajusznács Gábor. Kísérők: Id. Szűcs Zoltán (csapatvezető és edző), Szabó Attila (csapatvezető segéd), Ágas Dorottya (masszőr), Szűcs Helga (delegált klubvezető).
 
A női csapat tagjai: Takács Márta, Czirákiné Szép Katalin, Márton Katalin, Molnár Ágota, Kompos Kinga, Győző Tilla, Győző Tamara, Lábas Viktória, Fábián Dóra, Deák Diána, Szarvas Nóra, Szoó Bettina. Kísérők: Ács Antal (edző), Deák Nóra (technikai vezető). 
Még nincs értékelve