Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Akár ezzel is lehet emlékeztetni a fiatalságot a jó modorra!

mutatosora.hu | 123rf.com | 2017.03.20. |
férfi karóra, óra
Akár ezzel is lehet emlékeztetni a fiatalságot a jó modorra!
Sokan úgy gondolják, hogy a mai fiatalságnak szüksége lenne a katonaságra. Noha napjainkban már egyáltalán nem kötelező bevonulni, azonban az emberek javarésze ajánlaná a mai generációnak.
A vasárnapi ebédeknél, vagy amikor csak egyszerűen együtt van a család, biztosan hallhatunk az édesapáktól egy-egy történetet, ami így is kezdődhetett: „Bezzeg, amikor én katona voltam…” Találja ki, mi lehet a folytatás. Lehet az is, hogy például jobb volt az állóképessége az embereknek, vagy több tiszteletet tanultak, netán ha arról volt szó tudták mi az, hogy engedelmesség, és precizitás. 
Napjainkban, ahogyan a cikk elején is szó volt már, egyáltalán nem kötelező bevonulni katonának. A legtöbb fiatal így nem is foglalkozik a dologgal. Ahogyan a modern technológia teret engedett magának az elmúlt időben, úgy csökkent a sportra szánt idő is. Azonban meg lehet találni az egyensúlyt a szórakozás, és a sport között is. Minden csakis a jó időbeosztáson múlik. 
Biztosan szem és fültanúja lehetett már olyan esetnek is, amikor egy tömegközlekedési eszközön egy fiatal nem adta át a helyét egy idősebbnek. Ilyenkor elgondolkodik azért az ember, hogy valóban a katonaság hiánya teszi mindezt az emberekkel, vagy egyszerűen ilyenek a mai fiatalok. 
A fordítottja is megtörténhetett az esetnek, amikor egy diák átadta volna a helyét, viszont az idősebb generáció visszautasította a felkínált ülőhelyet, és eloldalgott. Ezt követően zsörtölődni kezdtek, hogy ez a mai fiatalság. Biztosan ilyen pillanat is adódhatott, azonban ilyenről nem sokat hallani manapság. 
A tisztelet hiánya már az iskolákban is megfigyelhető, a pedagógusokkal szemben. Valóban elgondolkodtató ez a tény, hogy újra szükségszerű lenne-e a katonaság azért, hogy a mai generáció tiszteletet, rendet tanuljon, és persze jó állóképességgel rendelkezzen. A másik végleten is érdemes lehet elgondolkodni, hogy nem csak katonasággal lehet jó eredményt elérni, hanem akár jó neveltetéssel is. 
Egy szó, mint száz, vannak, akik a katonaságra szavaznak, mások pedig kizárólag a családi neveltetést részesítik előnyben azért, hogy a gyermekből egyenes ember legyen. Egy tárggyal rengeteg mindent ki lehet fejezni, ebben az esetben akár kamasz gyermekünknek is ajándékozhatunk valamit, amivel emlékeztetni tudjuk arra, hogy mindig legyen tiszteletreméltó, megbízható ember a jövőben is. 
 
Mi lehet azonban ez a valami? 
 
Akár egy férfi karóra. Órára mindig szükség lehet, és nem utolsósorban még ki lehet vele egészíteni az öltözéket is. A márkák között lehet válogatni Leonardo Verrelli, Skmei, és az Engelhardt órák közül. 
A Leonardo Verrelli kifejezetten terepmintás textil szíjas férfi karóra, analóg kijelzővel és kvarc óraművel. Egyszerű, elegáns kialakítású óra, letisztult megjelenéssel. Az óraház kerek, ezüstszínű, a szíj pedig terepmintát kapott, ami szintén ezüstszínű csattal végződik. A számlapot ásványi üveg fedi. A SKMEI S Shock férfi karóra digitális és analóg kijelzővel, fekete szilikon szíjjal, és óraházzal lehet az Öné. 
 
A számlap több színben világít gombnyomásra, illetve ébresztő és stopper funkcióval is rendelkezik. Az óra 3 ATM vízálló. Szíjhossz: 23,5 cm. Az Engelhardt férfi karóra valódi bőrszíjjal, analóg kijelzővel és automata szerkezettel büszkélkedhet. Ezüstszínű rozsdamentes acél óraházzal és fekete számlappal rendelkezik, amin 3 óránál egy dátum mutató kapott helyet, továbbá egy nap és hónap indikátor. 
A számok sötétben világítanak. Barna színű valódi bőrszíja ezüstszínű márka gravírozott csattal végződik. Vízállóság: 5 ATM. Amennyiben a többi óratípusra is kíváncsi, látogassa meg a www.mutatosora.hu oldalt.
 
Még nincs értékelve