Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Az Adidas jövőképe: személyre szabás, gyorsaság

Összeállította: Benkő Péter | Pixabay | 2018.10.07. |
Adidas
Az Adidas jövőképe: személyre szabás, gyorsaság
Valamennyiünknek nehéz, de az élsportolóknak mindenképpen körülményes kiválasztaniuk a legmegfelelőbb sportcipőt. Amit a boltban találnak – ráadásul hiába kedvelik az adott márkát –, az nem biztos, hogy céljuknak a legmegfelelőbb. Ilyenkor érdemes kipróbálni egy másik cipőt, például, egy Adidast.
Az összes nagy sportcipőgyártó cég keresi az új megoldásokat. Az Adidas például a mozgáskapacitás technikáját, egy adatelemző szoftvert és a 3D-nyomtatást hozta össze, technológiájával így sokkal könnyebben kiválasztható a tökéletes cipő. A két láb méretéből adódó különbségek is eltűnnek, az új technológiával az Adidas képes gyorsan és hatékonyan előállítani a tökéletesen illeszkedő, testre (azaz lábra) szabott cipőket.
Az eljárás lényege a következő: a rendszer letapogatja a lábakat, hogy meghatározhassa pontos hosszúságukat, szélességüket, pozíciójukat. Kamerák rögzítik a lépést, a sebességet, a járást egy futópadon, az adatok pedig egy képernyőn jelennek meg.
A fentiek együttes ismerete szükséges a legmegfelelőbb futócipő kiválasztásához. A gyártónak azonban további tervei is vannak…
Még nincs értékelve