Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egy pár Converse: ami soha nem megy ki a divatból

Összegyűjtöttünk pár hírességet, akik mindig Converse cipőt viselnek

ecipo.hu | archív | 2017.10.02. |
Convers, ecipo.hu
Egy pár Converse: ami soha nem megy ki a divatból
A Converse márkát nem szükséges bemutatni, hiszen sokak kedvence. Világszerte több millió lelkes hódolója van a tornacipőknek. A neves márka kínálatát mindig pontosan úgy alakítja ki, hogy a saját személyiségünknek és természetesen az évszaknak is megfelelő legyen. Az időtlen és klasszikus darabok szinte minden ruhatárhoz illenek, hiszen az öltözködés terén sokak számára fontos a mindennapi kényelem.
Nagyon sok híresség hordja a Converse cipőket
 
Rengeteg híressé dönt a márka mellett és bevásárláshoz, sőt még a vörös szőnyegre is ezt választják. 2012-ben Kristen Stewart egy interjúban is nyilatkozott, hogy miért láthatjuk rajta ezt a márkát a vörös szőnyegen. A színésznő a cipőben sokkal jobban bírja a dedikálást és természetesen így rajongói is közelebb állnak hozzá. Chuck Taylor modell még a nagyestélyihez is a Converse cipőt választja. 
 
Miley Cirus az utcán látható nagy kedvencében, miközben Nick Jonas szintén a vörös szőnyegre veszi fel kedvelt darabját. Emma Watson a Harry Potter üdvöskéje szintén a rajongók közé sorolható. A filmek világából Jessica Alba, Sarah Jessica Parker, Kevin Bacon, Kate Winslet, Will Smith is a Converse márka rajongója. Silvester Stallone, a híres Rocky sorozatban is ebben a cipőben szerepelt.  
 
A zenei életben is számos rajongója akad a közkedvelt cipőmárkának, hiszen Usher, a The Edge, az All-American Rejects, Curren$y, Tyga és még Justin Bieber is mellette döntött vörös szőnyegen innen és túl. Természetesen a sportolók közül is sokan előszeretettel hordják utcán a kedvelt darabokat, így Dwyane Wade, LeBron James is a márkához hűen állítja össze napi outfit-jét. 
 
A márka ma már több helyen is elérhetővé teszi a különleges cipőket
 
A Converse cipők az ecipo.hu oldalon is megrendelhetők, ahol természetesen táskákat, zoknikat, hátizsákokat, baseball sapkákat is találunk. A hátizsákok teljes színkavalkádja érhető el, így a cipőhöz bátran vásároljuk meg a színben hozzá illő hátizsákot is. A hátizsákok mellett a táskák is érdemelnek némi figyelmet, amelyeken ugyanúgy feltűnik a híres embléma is. A cipzáros és tépőzáros zsebbel rendelkező táskák igen praktikusak, hiszen számtalan módon pakolhatjuk el személyes dolgainkat. 
 
A webáruházban a tornacipők között a Ctas, a Ct Dainty, a Ctas Cove Slip és a Ctas Ox is megtalálható. Számtalan színben és méretben pontosan azt választhatjuk ki, amelyre éppen szükségünk van. Az ősz beköszöntével érdemes szétnézni a bokacipő kínálatban is, ahol a Ctas Asphalt Boot többféle színben is csalogatja a vásárlókat. 
 
A teniszezőket sem hagyja cserben a közkedvelt márka. A vibráló színek, a különleges talprészek és az izgalmas színes cipőfűzők még különlegesebbé teszik a márkát. Az őszi kollekcióban az egyik legkedveltebb darab a magasított Ctas Boon Shroud, amely természetes bőr felsőrésszel rendelkezik. 
 
Különlegessége a szár tetején elhelyezkedő prémes anyag, amely lehetővé teszi, hogy ne csak sportos ruhákhoz viseljük. Érdemes a webáruházba többször is bekukkantani, hiszen a neves márka folyamatosan jön ki az újdonságokkal és itt mindig megtalálhatjuk pontosan azt a színt és fazont, amelyre most a legnagyobb szükségünk van. 
 
Még nincs értékelve