Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Elegáns okosóra

Benedek Attila | Benkő Péter & NABI & archív | 2015.11.24. |
okosóra
Elegáns okosóra
Ha valaki találkozott néhány éve a Huawei-el, akkor csak mosolygott és nem vette komolyan a kínai vállalat termékeit. A befektetett munka azonban meghozta gyümölcsét: mára az okostelefon-piac egyik meghatározó márkájává vált.
Természetesen a jó termékek mellett, különféle szponzorációkkal is igyekszik teret nyerni. Az egyik népszerűsítési akciójuk nemrég történt, a divatvilág központjában, Milánóban. Ugyanis éppen tizedik évfordulóját ünnepelte a világhírű divatlap kínai kiadása, ennek az eseménynek volt a támogatója a Huawei. Ám szerencsére nemcsak a számlákat állták és tették ki hirdetéseiket, hanem a különleges alkalomra különleges kütyüvel is készültek. Hogy igazán stílszerűek legyenek, együttműködtek a bútorok, kiegészítők tervezésével foglalkozó Fornasettivel.
Presztízs MagazinBarnaba Fornasetti munkája a Huawei okosóra, amely számlapján Lina Cavalieri opera énekesnő látható. A hölgy az 1800-as évek vége felé volt ünnepelt operasztár. A kompozíció a Tema e Variozioni néven futott, amely Fornasetti sokszor visszatérő motívuma.
Az óra 42 mm átmérőjű, tudja tájékoztatni a viselőjét, ha telefonhívása, SMS-e érkezik, segítségével zenét is hallgat. A testedzős vonalat sem hagyták ki, mert a pulzusszámlálás mellett az órába épített érzékelő tudja mérni a viselőjének a lépésszámát, észleli, ha fut vagy gyalogol.
 
Még nincs értékelve