Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Gyors ajándékok

Benedek Attila | Porsche | 2015.12.22. |
Porsche
Gyors ajándékok
Ha valaki már kezdi unni az autó- és motorkerékpár-gyárak ajándékötleteit, itt egy nem hétköznapi autós meglepetés karácsonyra: a Porsche márkajelzéssel ellátott karórák, a sport modellek hátsószárnyából készült könyvespolc, a léghűtéses 911 hengerére hasonlító borhűtő és más tárgyak helyett Porsche vezetést is lehet ajándékozni szeretteinknek. Ezért ugyan az Egyesült Királyságba kell utazni, de valószínűleg a közelben is van ilyen lehetőség.
A zárt pályán 295 angol font kifizetését követően 90 percet lehet egyedül vezetni a Porsche átlagos modelljeit, 345 fonttal megtoldva a fenti összeget, már a Boxster Spyder, Cayman GT4 vagy a 911 Turbo valamelyikével is mehet a szerencsés. Ezt követően a vezetéstechnikai központban egy étkezésre is meghívják.
Kereken 750 font elköltése után a leggyorsabb 911 típusokkal lehet száguldani, miközben az instruktor ott ül mellettünk. Az óvatosság nem véletlen, a GT3 RS gyakorlatilag rendszámos versenyautó. A pálya szélén szurkoló gyermek pedig kaphat egy 150 fontba kerülő, Porsche szerelésbe öltöztetett Teddy mackót.
Még nincs értékelve