Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hét prototípus

Benedek Attila | archív | 2015.09.23. |
Volvo
Hét prototípus
A Volvo ügyesen mutatta be az XC90-es luxus szabadidő-autóját, aminek igen jó volt a hazai és a nemzetközi fogadtatása. A bevezető kampányt az angliai Volvo vezérképviselet azzal erősítette, hogy összefogott a London College of Fashionnel.
Az említett oktatási intézményben divatot, céges termékek tervezését, formatervezést és médiaismereteket tanítanak. A féléves együttműködés alatt a diákok feladata az volt, hogy az XC90 és Volvo tanulmányautók által inspirált termékeket alkossanak.
 
Presztízs MagazinEnnek keretében hét ruhát és egy sátrat készített el ötven tanuló, melyek nemcsak a márkát képviselik, hanem a svéd életstílust, a kézművességet és a természetes anyagok használatát is.
Háromféle verzióban készült a Volvo biztonsági kabát, melynek kerékpározásra alkalmas kivitelét fényvisszaverő szálakkal és szellőzőnyílásokkal látták el. A tanulók olyan sátrat is terveztek, amely strapabíró Cordura Lite Plus anyagból készült, az extra kényelmet a kasmír kecske pehelyszőr belső biztosítja. A sátor természetesen jól illik az XC90 formavilágához és stílusához.
Még nincs értékelve