Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Játékos fotel

R. Szabó Zsuzsa | tomdixon.net | 2018.06.28. |
fotel
Játékos fotel
Tom Dixon különc figura, nem bírja a szabályokat. Ipari formatervező, aki lámpáival hívta fel magár a szakma figyelmét. Sérült motorvázakból alkotta meg világítótestjeit. A brit dizájner többször tervezett már az Ikeának is bútorokat. Válogatásunkba most a Wingback fantázianevet viselő fekete fotelja került.
A bohókás tervező honlapján ennek a játékos külsejű fotelnek számos felhasználási módját mutatja be. Nem is gondolnánk, hogy hányféleképpen lehet leülni erre a magas hátú ülőalkalmatosságra! Persze mindez csak vidám termékbemutató a részéről.
A Wingback fotel különböző kárpitokkal kapható. A fekete szövet mellett fekete bőrhuzattal is megvásárolható. Dixon a brit éjszakai klubéletben egykor igencsak elvegyült, sokat inspirálódott a bárok, klubok foteljeinek, ülőalkalmatosságainak formavilágából. Alkotói hitvallásához hűen mindig arra törekszik, hogy hosszú élettartamú, terhelhető tárgyakat tervezzen.
Tom Dixon stúdiója egyébként szállodák, éttermek, bárok, klubok belső tereinek kialakításában vesz részt szerte a világban.
Még nincs értékelve