Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kivarrva

Megnéztük, mit tetováltatnak magukra a sztárok. Van, aki megbánja…

B.P. | Profimédia-Red Dot | 2018.12.04. |
tetkó, tetoválás
Kivarrva
Mi a közös Shane Tusupban, Angelina Jolie-ban és Justin Bieberben? Már persze azonkívül, hogy mindannyiuknak van tetoválásuk. Az, hogy mindhárman magukra varrattak olyan tetkót, amelyet ma legszívesebben a bőrükkel együtt kaparnának le, az ok pedig mindhármójuk esetében ugyanaz: egy-egy tönkrement párkapcsolat. De vannak sokkal durvább sztorik is. Például Emma Stone olyat tett egy tetoválásért, amilyet még senki más a világon.
Lewis Hamilton
Ha a Forma–1 a száguldó cirkusz, akkor Lewis Hamilton a porondmester. A négyszeres világbajnok nemcsak a Mercedes volánja mögött uralja a pályát, hanem azon kívül is a legszínesebb egyéniség az F1-ben. Ez sokszor már az extravagáns megjelenéséből is kitűnik, a testét szinte teljes egészében tetoválások borítják. A legelső tetkója talán a leglátványosabb: tíz óráig készült az egész hátát befedő óriási kereszt, amelyet a kedvenc rappere, 2Pac emlékére csináltatott. Megtalálható rajta a híres Michelangelo-szobor, a Pietà egy részlete, a vallásosságát jelképező iránytű és egy üvöltő oroszlán feje is. De vannak egészen személyesek is. Ilyen a bal vállán látható alak, amint a levegőbe dobja a gyermekét. „Apa négyéves koromtól dobálgatott ugyanígy, a számlap pedig a vele töltött időre utal – árulta el Hamilton, akinek a jobb kézfején lévő rózsának is érdekes története van. – Kiskoromban a gokart alá szorult a kezem, és a megmaradt heget el akartam fedni valamivel.” Nemcsak gyors, kreatív is.
 
Presztízs MagazinShane Tusup
„A vállaim a családról szólnak, hiszen a jobb oldalon Katka, a balon pedig 2013. 08. 22., az esküvőnk dátuma található. Bármi történjen is az életben, számomra a párom és ez a nap lesz a legfontosabb” – jelentette ki a lehető legnagyobb meggyőződéssel Shane Tusup nem is olyan régen. Ma már valószínűleg nem ezeket a mondatait bánja a legjobban, hiszen a szó elszáll, de a tetkó megmarad. Az amerikai edző ugyanis nemcsak Hosszú Katinka nevét és az azóta tönkrement házasságuk dátumát varratta magára, hanem a bicepszén egy jókora Iron Lady-felirat olvasható, a két alkarján pedig a 200 és 400 vegyesen együtt elért világcsúcsok időeredményének állított örök emléket. Shane Tusup szenvedélyesen hajtotta a sikerek felé Hosszú Katinkát, és most ugyanilyen hevesen gyűlölheti saját testét, amely a botrányosan véget ért házasságuk mementója.
 
Presztízs MagazinAngelina Jolie
A világ egyik leghíresebb és sokáig a legszexibbnek tartott színésznője jó barátságot ápol a tetoválásokkal, amelyekből több is van neki, de mi most csak a legnagyszerűbbet emeljük ki. A bal felkarján lévő tetkó nem túl látványos, messziről mindössze néhány sornyi szövegnek tűnik. Közelebbről azonban jól látszik, hogy számokról van szó: Jolie magára tetováltatta a gyermekei születési helyének pontos koordinátáit. Meg még valakiét: Brad Pittét. Tizenkét éven át alkották Hollywood álompárját, ám 2016-ban elváltak egymástól, azóta pedig pontosan úgy gyilkolják a másikat a való életben, mint közös filmjükben, a Mr. és Mrs. Smithben. Nemrég a gyerektartási díjon vesztek össze: Jolie szerint Pitt nem fizet; Pitt azt állítja, már 9 millió dollárt adott…
 
 
 
 
Presztízs MagazinDavid Beckham
A valaha volt legnépszerűbb olyan labdarúgó David Beckham, aki sosem kapott Aranylabdát. Jobb lábáról még az Igazából szerelemben is megemlékeztek. „Talán kis ország vagyunk, de egyben nagy is. Itt van otthon Shakespeare, a Beatles, Sean Connery, Harry Potter. David Beckham jobb lába… És a bal lába is, ha már itt tartunk” – méltatta Angliát Hugh Grant alakításában a miniszterelnök. Beckham nemcsak futballista volt, hanem igazi divatdiktátor. Hogy ma a legtöbb labdarúgó ki van varrva, azt neki köszönhetjük, hiszen az ő testét több mint negyven kép borítja. A többséggel élete fontos szereplőire emlékszik, ám a gigatetkók közül mi egy egészen aprót szúrtunk ki. A jobb kisujján egy 99-es szám látható. „Életem legjobb éve volt” – magyarázta Beckham az 1999-re való utalást. Akkor nyerte meg a Bajnokok Ligáját a Manchester Uniteddel, akkor vette feleségül a Spice Girl énekesét, Victoriát, és még abban az évben megszületett első gyermekük, Brooklyn. Tényleg jó év volt!
 
Presztízs Magazin
Miley Cyrus
Napjaink egyik legnépszerűbb celebe a 25 éves énekes- és színésznő, aki annak idején a Disney csatornán sugárzott Hannah Montana-sorozat sztárjaként lett ismert. Azóta felkerült már a Time magazin 100 legbefolyásosabb emberének sorába, valamint a Forbes 100 híresség listáján a 13. helyen végzett. Egyszóval: gigasztár. Mint ilyen, nem veti meg a tetkókat, de a sajátjai közül igazán mély jelentése a legelsőnek van. Közvetlenül a bal melle alá került egy „Just breathe”, vagyis „csak lélegezz” felirat. 17 évesen csináltatta, mellyel Vanessa nevű barátnőjének és két nagyapjának állított emléket, ugyanis mindhárman tüdőbajban haltak meg. „Arra emlékeztet ez a tetoválás, hogy semmit sem vehetünk magától értetődőnek. A levegővételről azt gondoljuk, hogy a legalapvetőbb dolog a világon, de van, akinek nem az” – mondta Miley Cyrus.
 
Presztízs Magazin
Justin Bieber
Még csak pattanásos kamasz volt, amikor már világsztár lett, nem csoda, hogy a kanadai énekes sokszor rosszul kezelte az irtózatos vagyont, ami rá szakadt. Volt, amikor úgy tűnt, dalai helyett már csak a botrányaival tud a hírekbe kerülni, de aztán összekapta magát: 2016-ban a Where Are You Now című számáért megkapta a Grammy-díjat. Azért azon nem csodálkozunk, hogy az egyik tetoválása pont az elvesztegetett éveiről szól: egy nagy „better at 70” feliratot varratott a bal combjára, ami nagyjából azt jelenti, hogy 70 évesen jobb leszek. „Amikor visszatekintettem az életemre, túl sok hibát láttam. Rengeteg időt pazaroltam el buta dolgokra, ezért most mindennap azért dolgozom, hogy 70 évesen jobb legyek” – indokolt Justin Bieber, aki nem minden tetkójára ilyen büszke. A bal csuklója felett korábbi barátnője, Selena Gomez portréja látható, amit rendszeresen próbál eltakarni… 
 
 
Presztízs MagazinEmma Stone
2017-ben ő kapta meg a legjobb női főszereplőnek járó Oscar-díjat a Kaliforniai álomban nyújtott alakításáért, de az talán még egy ilyen nagy sztártól is vakmerő húzás volt, amit az egyik tetoválásáért tett. Az édesanyja legyőzte a rákbetegséget, és ezt Emma egy tetkóval akarta megünnepelni, méghozzá az ő és anyukája kedvenc dalát, a Beatles Blackbird című számát szerette volna valamilyen formában a testén tudni. Bemehetett volna egy tetoválószalonba, de az túl egyszerű lett volna! Ehelyett írt egy levelet írt a Blackbird szerzőjének, Paul McCartney-nak, hogy küldjön neki egy rajzot a madár lábairól a tetoválásához. „Magam sem hittem, hogy reagál rá, de elkészítette a rajzot. Nagyon vad, nem? Hihetetlenül jó fej” – lelkendezett a színésznő, mint egy gyermek, akinek azóta is a bal csuklóján látható a két madárlábacska, amelyeket a legendás Paul McCartney rajzolt. Tényleg vad! 
Még nincs értékelve