Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Új, elegáns okosóra a Huaweitől

Összeállította: Ren | archív | 2021.06.17. |
Huawei, okosóra
Új, elegáns okosóra a Huaweitől
Tavaly nyáron jelentette be a Huawei a Watch Fit okosóráját. Most frissítette a kínálatot, a Watch Fit Elegant okoseszközzel. A jelenlegi Active Edition-től eltérő a csiszolt rozsdamentes acél óraváz és a puha fluorelasztomer szíj. Két színben lesz elérhető, az egyik a Frosty White, a másik pedig a Midnight Black árnyalat.
A szíj is erősebb lett, sokkal tartósabb szilikonból készül, ami ellenállóbb a hőnek, a nedvességnek, a különböző olajoknak és a nyújtásnak is. Emiatt kicsit drágább lesz az óra, azonban sokkal strapabíróbb, és kevésbé okozhat allergiás reakciót viselés közben.
A műszaki adatairól elmondható, hogy egy 1,64 hüvelykes AMOLED kijelzőt kap, aminek az oldalán egyetlen gomb található. A felhasználói felülete a Huawei saját Lite operációs rendszere, ami a Kirin A1 lapkakészleten fut. Ha hinni lehet a híresztelésnek, akkor 12 napig is bírhatja egyetlen töltéssel a hamarosan érkező okosóra.
 
A Watch Fit Elegant beépített GPS-szel, 14 órás pulzusérzékelővel és egésznapos SpO2 nyomon követéssel fog rendelkezni. Funkciói közé tartozik még a 12 féle animált edzés, a 96 edzésmód, a menstruáció és az alvás monitorozása és elemzése is.
 
Még nincs értékelve