Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A BENNÜNK REJLŐ KIMERÍTHETETLEN ENERGIA

Magyarország legelismertebb kortárs művészei a beteg gyermekekért

sajtóanyag | sajtófotó | 2015.08.25. |
csodalámpa
A BENNÜNK REJLŐ KIMERÍTHETETLEN ENERGIA
Magyarország legelismertebb kortárs művészei és négy közéleti szereplő közösen hívták fel a figyelmet az általuk készített egyedi alkotásokkal a Lenovo által indított jótékonysági kezdeményezésre, melynek célja a Csodalámpa Alapítvány által felkarolt beteg gyermekek gyógyulásának támogatása és inspirálása volt. A jótékonysági felhívás részeként a 21 művész és 4 ismert személy a bennük és a gyerekekben rejlő kimeríthetetlen energia ihlette alkotásokat készítettek, amelyhez egy aukció során juthatott a nagyközönség, és a befolyt összeget a Csodalámpa Alapítványon keresztül a rászoruló gyerekek kívánságainak a teljesítésére fordította a Lenovo.
Nemes kezdeményezés egy nemes célért, mely a beteg gyermekeknek motivációt és hitet kíván adni. A Lenovo, a kampány kezdeményezője világszerte a fiatal tehetségek elkötelezett támogatója, ám ezúttal inkább a velük való együttműködéssel, jótékonysági kampányával szerette volna felhívni a figyelmet azokra, akik igazán rászorulnak, így a Csodalámpa Alapítványra, és az általa felkarolt beteg gyerekekre, akik nap mint nap óriási akaraterőről tesznek tanúbizonyságot, amikor egy életveszélyes kórral kell szembenézniük.
A felkért művészek és közéleti személyiségek között megtalálhattuk Kiss Miklóst, Bonta Gáspárt, Éder Krisztiánt, Lakatos Márkot és Trokán Nórát is.
„Összefogásunk fő célja az volt, hogy a bennünk rejlő kimeríthetetlen energiát jótékony célra használjuk fel. Nagy örömünkre szolgál, hogy ilyen sokan a kezdeményezés mellé álltak, és hogy ilyen sikeres együttműködés született. ”- mondta el a kezdeményezésről Lukács Anita, a Lenovo magyarországi ügyvezetője.
A jótékonysági kezdeményezés keretén belül eddig 5 gyermeknek sikerült teljesíteni a kívánságát, amely óriási erőt adott Misinek, Dórinak, Bencének, Noéminek és Petrának, hisz sokuknak régi álma vált valóra ezzel. 
„Az átadott ajándékoknak köszönhetően Bence, Dóri és Petra egyszerűbben folytathatja tanulmányait, míg Misi a kezelések során szabadon játszhat és filmezhet, amellyel kellemesebbé tehetjük a kezeléseit.” – mondta el a kezdeményezésről Patzauer Éva, a Csodalámpa Alapítvány vezetője és alapítója.
 
A befolyt összegből továbbá megnyílt a lehetőség a Csodalámpa Alapítvány előtt, hogy támogatottuk, a 17 éves Noémi egy két hónapos lovas képzésen vehessen részt, amellyel ugyancsak elősegíthetik a mihamarabbi gyógyulást. 
„Hiszek abban, hogy a jótékonysági kezdeményezések a pénzügyi juttatásokon kívül motivációt és lelki támogatást nyújthatnak a gyerekeknek. Bízom benne, hogy az együttműködésünk is erőt ad majd a gyermekeknek a jövőben. Így nagyon szívesen csatlakoztam ehhez az összefogáshoz, mert hiszem, hogy a pozitív energia csodákra képes. ” – nyilatkozta Kiss Miklós, aki összehívta a művészeket a nemes cél érdekében.
 
Amennyiben te is részese akarsz lenni az összefogásnak, a Lenovo Magyarország Facebook oldalán megtalálod az eddig még nem értékesített művészeti alkotásokat, amelyek megvételével még több rászoruló gyermek álmának a megvalósításában vehetsz részt: itt. 
 
A Lenovo x Csodalámpa Alapítvány kezdeményezéséről készült videót itt tekintheted meg.
 
Művészek és hírességek, akik a kezdeményezéshez csatlakoztak: 
Blik Dániel
Bonta Gáspár
Borbás Róbert
Chobopop – Gál Csaba
Drez- Királyfalvi Károly
Éder Krisztián
Farkas Anna
Fenyvesi Zsófi
Ghyczy Dia
Hegedűs Marci
Hidden Characters
José Simon
Katyi Ádám
Kiss Miklós
Kovács Budha Tamás
Official Classic – Horváth Attila
Szabó Zsófi
Szigeti Gábor Csongor
Szőke Gábor Miklós
Tripó – Tripsánszki Dávid
Vazavaza - Pordán János
 
Lakatos Márk
Pintér Adrienn
Trokán Nóra
Urbán Dániel
 
 
 
 
 
Még nincs értékelve