Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Biztonságos távolságtartás a viselhető technológiával

Összeállította: Ren | archív | 2021.06.28. |
Biztonságos távolságtartás a viselhető technológiával
A koronavírus-világjárvány miatt igénybe vett, szociális távolságtartásra figyelmeztető eszközök iránti növekvő kereslet mára gyakorlatilag új piaci szegmens kialakulásához vezetett. Ennek egyik eredménye az OKW német vállalat Minitec elnevezésű, leginkább kisméretű tokra hasonlító fejlesztése, amely elsősorban a raktárakban, logisztikai központokban és gyárakban dolgozó alkalmazottaknak segíthet.
Az új változatát, a Body-Case-t viszont kifejezetten a sztenderd óraszíjakhoz tervezték, de igény szerint nyakba akasztva, övre csíptetve vagy akár zsebre rakva is lehet hordani. 
A strapabíró tok magas szintűnek mondható, IP65-ös védelemmel bír. Ez azt jelenti, hogy teljes mértékben védett a por és a kisnyomású vízsugár ellen minden irányból, a vízbe merítést azonban már nem bírja. A szétnyitható tok UV-szűrős tetejét és alapját egy puha tapintású TPV tömítőgyűrű választja el. A háromféle méretben érhető el fehér színben. A kiegészítők közé tartozik egy csuklópánt, egy rugós eszköz, egy rögzítőzsinór, egy kézi heveder, valamint a töltő-, illetve adatátviteli állomások, a kétféle csíptető és egy Torx T6 csavarhúzó. 
A termékdizájn díjat nyert Minitec a Body-Case-hez hasonlóan csuklópántra, zsinórra, övre, kulcstartóra rögzítve vagy önmagában is viselhető. Az ABS vagy infravörösfény-áteresztő PMMA (polimetil-metakrilát) műanyagból készült termék kétféle változatban – könnycsepp vagy téglalap alakú kialakításban – érhető el. 
Az árak a Body-Case estén 13 dollár, a Minitec esetén pedig 5 dollártól indulnak, és az egyéni igényekhez történő igazításra is lehetőség van.
Még nincs értékelve