Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Megkerülhetik a patikát, az orvost

Szilvási-Kassai Eszter | Creativity Online | 2018.04.11. |
orvos, patika
Megkerülhetik a patikát, az orvost
Az idehaza is népszerű bútorgyár időről időre valami meglepővel rukkol elő, igazodva a fogyasztók igényeihez és napjaink ingergazdag világához egyben. Ezúttal a katalógusukban hirdetnek bizonyos termékekre jelentős kedvezményt, melynek igénybevételéhez csupán egyetlen dolgot kell tenni: lepisilni a hirdetést.
Ez pedig nem vicc! A svéd katalógus egyik oldalán ugyanis a gyógyszertári terhességi teszthez hasonló csíkot rejtettek el. Ha két csík jelenik meg, az eredmény pozitív, s máris életbe lép a hirdetésben szereplő kedvezmény. A kismamák így fél áron vehetnek babaágyat, ami a családalapítás rendkívül magas költségeit figyelembe véve jelentős könnyebbséget jelent a vásárlók számára.
Az IKEA tájékoztatása szerint egy orvosdiagnosztikai céggel, a Mercene Labs-szal dolgozták ki a projektet, melynek csak a fejlesztési ideje négyhónapnyi megfeszített munkát emésztett fel. A végeredmény azonban önmagáért beszél: a nyomtatott hirdetésként is funkcionáló terhességi teszt a hagyományoshoz hasonló pontossággal mutatja ki a várandósságot.
Még nincs értékelve