Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mivel lepd meg a barátnődet?

Benkő Péter | Niceboy | 2020.10.09. |
Niceboy
Mivel lepd meg a barátnődet?
Bemutatunk 5 tech-kütyüt – csak férfiaknak –, melyek garantáltan nyerő ajándékok – csak nőknek! A Niceboy gyűjtötte össze a leghasznosabb csajos kiegészítőket, melyek előtt bármelyik nő meghajlik. Csuklóra szerelhető személyi edző – vonzó, ha kisportolt edző diktálja a tempót, de egyszerűbb egy okosóra, ami monitorozza az edzést, rögzíti a teljesítményt, s még a sportolást követő profi tanácsadásra is képes.
35 órányi csevegés – minden nő álma, hogy órákon át telefonálhasson! Egy apró, fülbe helyezhető, vezeték nélküli fülhallgató nagy segítség egy többórás telefonos meetingnél, miközben a gyereket próbálják kordában tartani, vagy egy esti baráti csevegésnél a vacsorakészítés alatt.
Dolgozz a parkból, laptop nélkül! – most, hogy a home office elfoglalta méltó helyét a munka világában, és a szabadba is kimerészkedhetünk, hasonlóan dolgozhatunk, mint az irigyelt freelancerek. Egy hordozható, telefonhoz csatlakoztatható billentyűzettel laptop cipelése nélkül végezhetik munkájukat bárhonnan szívünk választottai, majd zsebre vághatják az összehajtogatható kütyüt.
Fesztivál a nappaliban – egy kicsi, hordozható hangszóró óriási bulihangulatot varázsol a lakásba, elég csak a telefonhoz vagy a laptophoz csatlakoztatni, és már pöröghet is a kedvenc Spotify-playlist a szomszédok legnagyobb örömére…
Egész évben nyári reggel – egy ébresztőfényes órával mintha 12 hónapig nyár lenne: kellemes, természetes fényre ébredünk, a készülék ugyanis képes szimulálni a napfelkelte fényét. Ez jótékonyan hat a szervezet cirkadián ritmusára, jelezve: eljött az ébredés ideje.
Még nincs értékelve