Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Nyugodtan aludnál? Kapcsold ki a mobilodat!

Összeállította Benkő Péter | Pxhere | 2018.11.05. |
alvás, mobiltelefon
Nyugodtan aludnál? Kapcsold ki a mobilodat!
Otthonunkban, de életünk során bárhol számtalan, folyamatosan működő elektromos eszköz vesz körül minket. Szakértők szerint az emberi agy igen alacsony feszültségű energiával „üzemel”, és mivel egy lakás amúgy is meglepően sok eszközt, berendezést működtet még éjszaka is, fontos, hogy megtegyünk mindent annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük a működő, bekapcsolt vagy töltőre helyezett eszközeinket.
Kis dolog, mégis sokat árthat hosszú távon, például, egy töltőn hagyott telefon mellett aludni. Agyunk ugyanis elektromos energiával küld üzeneteket szervezetünk többi részének, így például az izmainknak. Az ember által létrehozott elektromos áram pedig, amely eszközeink működését biztosítja, kellő közelségben interferenciát hoz létre agyunk elektromos működésével.
A bennünket és életterünket körülvevő elektromágneses sugárzás hatásának kivédésére legjobb a földelés, amit egy lakásban lehetetlen megvalósítani. A szabad természetben igen, de mindennapjainkat, ugye, nem a földön aludva és nem mezítláb járva töltjük. Ezért legalább az éjszakai nyugalmunk érdekében tegyünk meg mindent! Kapcsoljuk ki mobileszközeinket, áramtalanítsuk tévénket, és semmiképp ne éjszakára lőjük be a mobilok feltöltésének idejét! Elvégezhetjük azt délutánonként, esténként, még lefekvés előtt.
Még nincs értékelve