Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Világszínvonalú kutatás, ellátásilánc-követés szabályozott készítménnyel

Összeállította: B.P. | Pixabay | 2020.06.30. |
Világszínvonalú kutatás, ellátásilánc-követés szabályozott készítménnyel
Az indiai gyógyszerrendszerben közel 191 készítmény tartalmaz kannabiszt, több mint 15 adagolási formában van jelen kulcsfontosságú összetevőként. Az ugyancsak indiai HempStreet, a kannabisz ajurvédikus gyógyászati felhasználásával foglalkozó vállalkozás egymillió dollárt gyűjtött az amerikai székhelyű Pharmacon cég és Romain Barberis magánbefektető vezetésével.
Azt állítják, a HempStreet az első számú kutatási és kiskereskedelmi kannabisz-szereplő az országban, mely a legújabb technológiai újításokkal biztosítja a kannabisz-alapú gyógyszerek felelősségteljes előállítását, a teljes ellátási lánc nyomon követhetőségével.
– A HempStreet most egyrészt technológiájának továbbfejlesztését, kutatási képességeinek, lehetőségeinek megerősítését tervezi – nyilatkozta Abhishek Mohan, a cég társalapítója. Ugyancsak céljuk a kannabisz-alapú vényköteles termékek széles skálájának előállítása a következő negyedévekben.
A vállalat szerint India Tudományos és Ipari Kutatás Tanácsa együttműködik velük, a hatóanyaggal kapcsolatos kísérleteknél 60 ezer orvos és 300 klinika hálózatán keresztül, több mint 35 millió beteget bevonva abba. A legális kannabisz ágazat a világ egyik leggyorsabban növekvő piaca, bevételeik 2025 végére várhatóan elérik a 146,4 milliárd dollárt.
Még nincs értékelve