Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A legszexibb sztármamik Hollywoodból

Balogh Mia | archív | 2013.04.02. |
Hollywood, sztármamik
A legszexibb sztármamik Hollywoodból
Dögösek, stílusosak, magabiztosak és persze elképesztően sikeresek: Hollywood legcsinosabb sztáranyukái a gyerek(ek) érkezése után is igazi nőkként tündökölnek.

Mi a közös Angelina Jolie-ban, Penelope Cruzban és Reese Witherspoonban? Persze, mindannyian befutott hollywoodi színésznők, rengeteg rajongóval és még több pénzzel a bankszámlájukon. De abban is hasonlítanak, hogy kisgyerekes anyukákként is dögösek és sikeresek tudtak maradni, ahogyan összeállításunk többi világhírű sztáranyukája is.

Angelina Jolie
Sokáig az egész világ azt hitte, a magazinok legszexibb sztárjainak listáin rendre előkelő helyezettként szereplő Angelina Jolie csupán örökbefogadás útján akarja megtapasztalni az anyaság örömeit: az elmúlt évek során adoptált két kisfiút, Maddoxot és Paxot, valamint egy kislányt, Zaharát. De Brad Pittel három saját gyermekük is született, Shiloh Nouvel, valamint az ikrek, Vivienne Marcheline és Knox Leon. Néhányan azt suttogták, a híres színésznő eleinte azért nem akart szülni, mert attól tartott, egy-két baba után alakja soha többé nem lesz a régi. A róla készült fotók tanúsága szerint ezek a félelmei teljesen alaptalanok voltak…

Jessica Alba
A Fantasztikus négyes mozik és a Machete című film szexi sztárja 2008 óta bizonyítja a világnak, hogy nemcsak csábos hősnőként, hanem anyukaként is megállja a helyét: két tündéri kislány, Honor Marie és Haven Garner anyukája. A 31 éves modell-színésznő azonban nem slampos mamiként cipeli csemetéit Beverly Hills utcáin, hanem olyan stílusosan, hogy férfiak és nők egyaránt megfordulnak utána!

Reese Witherspoon

Presztízs Magazin

Néhány hónapja a Doktor Szöszi filmek sztárja is nagycsaládos sztáranyukának számít. Magyar származású férjével, Jim Toth-tal szeptember 27-én született meg a kisfiuk, Tennessee James, akit anyukája a széltől is óv, lapzártánkig nem is mutatta őt meg a világnak. A baba a színésznő harmadik csemetéje – előző férjével, Ryan Phillippe-pel egy kamaszlány és egy fiúcska büszke szülei: Ava 13 éves, Deacon pedig kilenc.

Salma Hayek
Ha bárkinek azt mondjuk, gondoljon most Hollywood legszexibb domborulataira, szinte biztos, hogy sokaknak azonnal Salma Hayek idomai jutnak eszébe. A mexikói származású színésznő méretes keblei még teltebbek lettek terhessége, illetve kislánya, Valentina születése után, aki 2007 szeptemberében jött a világra. A 46 éves sztáranyuka, azóta persze visszanyerte korábbi alakját, és most is a világ legszuperebb testű színésznőinek egyike.

Kate Hudson

Presztízs Magazin

A szőke világsztár élete villámgyors fordulatot vett, amikor megismerte a Muse együttes frontemberét, Matt Belamy-t. 2010 tavaszán kezdtek randizni, de 2011 nyarán már közös gyermekük, Bingham is a világra jött, akit büszke családja a Twitteren mutatott meg először követőiknek. A sportos alkatú színésznő természetesen sok mozgással nyerte vissza vonalait a szülés után, de elmondása szerint ezért is családjának lehet hálás: ha nem kedvesével sportol, akkor gyermekeit, a kis Binghamet és nagyobbik fiát, Rydert is viszi magával – gyalog, vagy akár kerékpáron is.

Heidi Klum
Modellkarrier, milliós gázsik és sokak által irigyelt világsztár-lét ide vagy oda, Heidi Klum számára a családja jelenti a legnagyobb boldogságot. Legidősebb gyermekének, a nyolcéves Leninek az egykori Forma-1-es Renault istálló volt csapatfőnöke, Flavio Briattore az apukája, két kisfia és legkisebb lánya viszont későbbi férjétől, az énekes Sealtől született. Az álompár boldogsága viszont már a múlté, Heidi és Seal útjai elválnak. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a szupermodell továbbra is törődő anyukaként, sikeres üzletasszonyként és persze igazi nőként ragyog majd Hollywood legszexibb sztárjai között.

January Jones
A Mad Men – Reklámőrültek című sorozat szőke színésznője nemcsak elképesztő alakja és kisugárzása miatt került világszerte az érdeklődés középpontjába, hanem azért is, mert 2011 szeptemberében fia született. A kis Xander apukájának kilétét viszont sem akkor, sem később nem volt hajlandó elárulni, ezért Hollywoodban a mai napig elképesztő pletykák keringenek arról, hogy melyik, feltehetően családos világsztártól lehet a baba. A híresztelésekre viszont csak egyvalaki nem hajlandó reagálni: January Jones, akit egyébként sokan a legszexibb egyedülálló sztáranyukának tartanak.

Penelope Cruz

Presztízs Magazin

Bár mindig is odavoltak érte a férfiak, Penelope Cruzt az anyaság talán csak még vonzóbbá tette: miután 2011-ben Javier Bardemmel átélte a szülővé válás örömeit, és megérkezett kisfiuk, Leo, a színésznő láthatóan sokkal kiegyensúlyozottabb és még öntudatosabb lett. A híresség mindig is büszke volt a testére, és ez láthatóan a szülés után sem változott, aminek férje mellett rajongói is örülhetnek.

Még nincs értékelve