Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Beköszöntött a nyári leárazás!

Balogh Renáta | Arizonafoothillsmagazine.com | 2010.06.29. |
divat, életmód, leárazás
Beköszöntött a nyári leárazás!
Hétvégén elindultak a nagy nyári akciók! Nőtársaimnak, hozzám hasonlóan, a dátum előre be volt írva a naptárukba nagy felkiáltójellel, és péntek reggel, már nyitáskor ott toporogtunk kedvenc üzletük előtt, hogy megkaparintsuk a régóta áhított darabokat, minimum fél áron.

Nagyon vártuk már azt a pillanatot, amikor a boltok kirakatában szépen díszeleg a „Sales” felirat, és végre bűntudat nélkül vásárolhatunk, hiszen ilyenkor nem úgy fogjuk fel a shoppingolást, mint pénzkidobást, hanem komoly anyagi spórolásként tartjuk számon. Nem mindegy, hogy tíz- vagy ötezerért vesszük meg azt a csinos szoknyát!

Na de ha egy kicsit jobban a dolgok mögé nézünk, érdemes elgondolkodnunk, hogy a „mágikus” akciós tábla olyan dolgokat is sokszor megvetet velünk, amire a legkisebb mértékben sincs szükségünk. Gondolok itt huszadik basic topra, vagy a járhatatlan magassarkúra, amiben már a boltban sem tudunk rendesen menni, de csak azért is megvesszük, hiszen ilyen jó üzletet nem hagyhatunk ki.

 Ha okosan és célratörően vásárolunk (egy-két plusz, nem tervezett darab azért belefér) a nyári leárazásnál, a bolti ár töredékéért szerezhetjük be a nyaralásra, fesztiválozásra tervezett ruhatárat. Ha előrelátóak vagyunk, már őszre is vehetünk alapdarabokat, hiszen a kardigánok és nadrágok terén nem lesz jelentős változás. De még jobban járunk, ha várunk egy-két hetet, és a 70-80 százalékos akciónál vásárolunk, akkor azt már ajándékként is felfoghatjuk!

Még nincs értékelve