Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Divatos iskolakezdés

Balogh Renáta | h&m | 2010.08.02. |
divat, életmód, iskola
Divatos iskolakezdés
Egy röpke hónap és a gyerekeknek újra beindul az iskolaszezon. Természetesen ennek a hírnek nem örülnek annyira a lurkók, hiszen az önfeledt nyári hónapok több mókát tartogatnak számukra. Szeptembertől pedig vissza kell állni a jól ismert napirendhez: korán kellés, tanulás, leckekészítés.

Hogy ne legyen ilyen tragikus a dolog, a H&M igyekszik vonzóvá tenni az iskolakezdést, és lelkesíteni egy kicsit a fiatalságot, hogy reggelente vidámabban kelljenek fel. Manapság a gyerekeknél is fontos lett a divatozás, és az, hogy ne lógjanak ki trendi osztálytársaik közül a suliban. A divatcég megmutatja őszi-téli kollekció előzetesében, hogy milyen darabokat érdemes az elkövetkező egy hónapban beszerezni, hogy csinosan küldhesd iskolába a gyerekedet. A ruhák ára nagyon baráti, és a legjobb anyagok felhasználásával készült. A kislányoknak bájos ruhácska, kardigánnal és harisnyával dukál, még a srácoknak vagány kapucnis pulcsi, farmerrel a menő összeállítás.

A kamaszoknak tervezett ruhák, pedig annyira modernek és divatosak, hogy némelyik darab egy felnőtt gardróbjában is simán elférne.
Még nincs értékelve