Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

"Eltitkolt" egymillió dolláros cipőkollekciója miatt perli volt nejét egy üzletember

forrás: mti | 2012.06.27. |
cipő, színes, válás
"Eltitkolt" egymillió dolláros cipőkollekciója miatt perli volt nejét egy üzletember
Tulajdonrészt szeretne volt felesége egymillió dollárt (230 millió forintot) érő cipőkollekciójából egy Wall Street-i üzletember, aki bírósági keresetében arra hivatkozott, hogy válása idején nem tudott a nagy értékű gyűjteményről.

A pert indító Daniel Shark szerint felesége, Beth 1200 pár cipőből álló kollekcióját New York-i lakásuk egy titkos szobájában tartotta, amiről ő csak a 2009-ben lezajlott 3,25 millió dolláros válópert követően szerzett tudomást - ismertette kedden a The Daily Telegraph online kiadása.
    A fantasztikus cipőkollekcióból nagyjából 700 pár származik Christian Louboutin műhelyéből, akinek vörös talpú lábbelijei páronként akár négyezer dollárt (920 ezer forintot) is kóstálnak. Shark felesége "műtárgyaknak" tekinti a francia tervező cipellőit, és fenntartás nélküli rajongását mi sem jelzi jobban, mint hogy a márkanevet magára is tetováltatta.
    A 42 éves nő új philadelphiai otthonában négy szobában őrzi gyűjteményét, a legbecsesebb darabokat kóddal nyíló helyiségben tartja. A honlap szerint a legértékesebb darab Elizabeth Taylor egykori cowboycsizmája, amelyet Shark asszony üvegtárolóban helyezett el, és a színésznő fotóját is mellé akasztotta.
    A pókerjátékos asszony nevetségesnek minősítette, hogy volt férje ne tudott volna a cipőkről, és arról, hogy a közös hálószobájukhoz tartozott egy gardrób. Mint mondta: felveszi a harcot pereskedő férjével.
    Beth Shark egyébként tagadta, hogy cipőfüggő lenne. Nem kényszeresen, hanem tudatosan szerzi be a cipőket - magyarázta.

Átlag: 5