Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Festy in style – elhivatottság, kitartás, munka

Gerber Petra | festyinstyle.blogspot.com | 2013.05.04. |
Festy in style – elhivatottság, kitartás, munka
Festy hazánk egyik legismertebb és legsikeresebb bloggere. 2009 óta működő személyes divat blogjában többnyire saját outfitjeit mutatja be az olvasóknak. Amellett pedig, hogy imádja a divatot, rengeteget utazik, így több külföldi divateseményről is rendszeresen tudósít. Jelenleg Londonban él, hogy építse nemzetközi karrierjét.

Mióta blogolsz?
2009. október 6-án kezdtem el a blogomat. Mindig is nagyon szerettem a divatot, amikor először olvastam a divat blogokról, abban a pillanatban tudtam, hogy ez az én utam, mert ebben ki tudom fejezni önmagamat és a kreativitásomat.

Presztízs Magazin

Itthon a legnépszerűbb bloggerek közé tartozol. Hogy éled meg a sikert?
Nem vagyok egy provokatív személyiség, így szerencsére többségében pozitív visszajelzéseket kapok. Úgy gondolom, vagyok már olyan érett, hogy a helyén tudjam kezelni a dolgokat és a népszerűséget, amit próbálok a blog javára fordítani.

Bemutatnád néhány szóban a Festy in style irányvonalát?
Personal blog, saját outfitekkel és utazással. Szeretek utazni, így külföldi divat eseményekről is szoktam tudósítani. Sokszor én készítem a képeket, mert nagyon szeretek fotózni.
Fontosnak tartom a folyamatos megújulást, és újabb projektek kitalálását.

Mit gondolsz, miben rejlik a sikered titka? Mi kell ahhoz, hogy valaki ennyire fiatalon ekkora figyelmet kapjon?
Elhivatottság, kitartás és rengeteg munka. Az emberek már csak a sikert látják, de azt megelőzi egy olyan szakasz, amikor csak dolgozol és építkezel. Nekem egy évbe telt, mire elkezdtek a blogomra felfigyelni. Főállásban dolgoztam térképészként, PhD hallgató voltam az ELTE-n, versenyszerűen kézilabdáztam, ezek mellett éjszakánként és a hétvégeken blogoltam. Szerencsére a sport miatt nagyon terhelhető vagyok, nem okoz gondot a munka. Mindig törekszem a tökéletességre és a folyamatos fejlődésre. Hiszek az egész életen át tartó tanulásban.

Presztízs Magazin

Ha három szóban jellemezned kellene magad, mi lenne az a három és miért?
Optimista: ha pozitívak vagyunk, akkor bevonzzuk a jó dolgokat az életben. Ha kedvesek vagyunk és segítőkészek az emberekkel, akkor azt visszakapjuk.
Maximalista: a tökéletességre való törekvés viszi előre az embert.
Kitartó: nem ismerem azt a szót, hogy feladni. Amit elhatározok, azt mindig végigviszem. A bloggal való céljaimmal is így vagyok.

Mit jelent számodra a divat?
Önkifejezést, hobbit és szenvedélyt.

Jelenleg külföldön élsz. Mennyire nehéz magyar bloggerként odakint érvényesülni?
Igen, jelenleg Londonban építem a külföldi karrieremet. Szerencsére nem nehezebb, mint otthon, mert itt sokkal több lehetősége van az embernek a divat világában. Jelenleg London a világ egyik divatközpontja. Februárban voltan a London Fashion Weeken, most nyáron megyek a Design Weekre és a Men Fashion Weekre. Olyan kapcsolatokat és együttműködéseket tudok itt kialakítani, amelyek meghatározzák a blogom jövőjét. Az is egy nagy előnyöm, hogy jó referenciákkal jöttem ki. Együttműködtem neves márkákkal (Marks&Spencer, Samsonite, Springfield). Tavaly részt vehettem a New York Fashion Weeken, ami a világ egyik legnagyobb divat eseménye.

Mik a terveid a jövőre nézve?
Januártól főállású blogger lettem. A jövőben szeretnék ebből, és a hozzá kapcsolódó tevékenységekből megélni. Mindenképpen a nemzetközi vonalat akarom erősíteni, mert az internet segítségével nincsenek határok.

Átlag: 5