Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fürdőruha választás fejtörés nélkül

Papp Regina | 2011.08.03. |
Fürdőruha választás fejtörés nélkül
Minden évben nagy sóhajjal nyugtázzuk, hogy ismét eljött a nyár, s bár nagyon vártuk egész évben, nincsen olyan nő, aki ne dilemmázna legalább egy kicsit azon, hogy milyen bikinit válasszon magának az új évadra. Bár gyakran megfogadjuk, hogy ezúttal nem veszünk újabb fürdőruhát, mert megelégszünk a tavalyival, de ember legyen a talpán, aki nem csábul el a legújabb darabok láttán.

2011 nyarán sincsen ez máshogy, ezúttal nem a napvédők, önbarnítók és nyári diéták hogyanjairól adunk számot, hanem a legújabb fürdőruha trendekről, amelyekkel garantáltan dögös lehetsz a legnagyobb kánikulában! 

A legújabb bikinik között kutakodva azonban fontos azt is észben tartanod, hogy mi az a fazon és minta, ami kidomborítja alakod előnyeit, s mi az, ami elvonja a figyelmet arról, amiről szeretnéd. Ezúttal nem feledkeztünk meg ezekről a tanácsokról sem!
 
A fürdőruhák divatját bizony nem olyan könnyű meghatározni, mint azt gondolnánk, hiszen míg más ruhadaraboknál viszonylag szabadon szárnyalhat egy-egy tervező fantáziája, addig a strandviselet esetében vannak funkcióbeli megkötések, s a bikini-trikini-monokini formákon nem igazán mehetünk túl.
Éppen ezért a bikini divatot mindig az adott év, évszak legfontosabb divatirányzatai határozzák meg, s valahogy ezek köszönnek vissza a fürdőruhák stílusában, mintájában és tervezésében is.
Mi összegyűjtöttük, hogy idén mire lehet számítani, Neked pedig csak az a dolgod, hogy kiválaszd a saját ízlésednek megfelelőt!
 
Vintage look!
Presztízs Magazin
Gondoljunk a Marilyn Monroe&Jayne Mansfields kettősre, a pin-up lányokra, az igazi bombázó csajokra, s érezzünk bele az ’50-es évek Amerikájába! Elképzeltük? A vintage minták és nőies derékvonalak visszatérnek 2011-ben, garantált sikerei lesznek a nyárnak. Nem kell többet nosztalgiáznunk, mi is megkaphatjuk a Monroe életérzést. Magas derekú, férfi szabású alsórészek, játékos minták, húzott derekak, pöttyök és gömbölyödő formák!
 
Kiknek?
A teltkarcsú alkat legjobb barátja! Válassz nyakba akasztós verziót, s rakd ki, amid van! Nagyobb mellek, combok, fenék és derék esetében a legideálisabb választás az igazi díváknak!
 
Fidrek és fodrok
A 2011-es divat meghatározó elemei a játékos fodrok, ezúttal a bikini esetében is. Igazi romantikus darabok, főleg egyrészes verzióban mintával, vagy anélkül. Fodorra fel!
 
Kiknek?
Körte alkatoknak, vagy pici mellűeknek. A fodrok optikailag növelhetik a mellméretet, illetve kisebbnek tűnhet a derekunk is.
 
Horgolt darabok
A ’70-es évek divatja inspirálta a horgolt strandviseletet, amelynek két előnyét fontos megemlíteni. Egyrészt olyannyira elegánssá, s stílusossá teszi viselőjét, hogy akár egy medencés buliba is tökéletes választás lehet, másrészt pedig az áttetsző minták különösen vonzzák a férfi tekinteteket, s az alak kisebb-nagyobb hibáiról teljes mértékben elvonják a figyelmet. Íme pár példa, amely igazolja állításunkat!
 
Kiknek?
Erősebb testalkatúaknak előnyös lehet ez a fazon főként, ha különösen sportos, izmos alkattal rendelkeznek. A horgolt darabok lágyítják a durvább vonalakat, s nőiessé varázsolják viselőjét.
 
Egyvállas, aszimmetrikus bikini
Presztízs Magazin
Hazudnánk, ha újdonságként állítanánk be az egyvállas, aszimmetrikus fürdőruhákat, hiszen 2009-ből jól ismerjük őket, amikor is nagy szenzációként robbantak be a köztudatba.
Idén ismét ütni fog, esetenként egy kicsiny csavarral: a vállrészen található széles pánt színe kontrasztban lesz magával a fürdőruhával, így kicsit színesebb, játékosabb formát ölt. Egyrészes változata különösen dögös!
 
Kiknek?
Kis mellű nőknek kiváló választás lehet, hiszen optikailag becsap minket az aszimmetria. Pontosan emiatt karcsúbb derekat sejtetnek ezek az egypántos csodák!
 
Pimasz pántok
A korábbi évek egy-egy vékony pántból álló darabjait kicsit újraértelmezték, s kevésbé magamutogató módon oldal- s keresztpántos verzióit dobták piacra. A pántok vastagabbak lettek, s főként az alsórészek oldalán, esetlegesen a felsők karrészén jelennek meg, kis izgalmat csempészve az amúgy egyszerűbb bikinikbe. A has részen is megjelenhetnek a pántok, keresztbe húzva, ami szintén feldobhatja a megjelenést, viszont a napozást kicsit nehézkessé teheti.
 
Kiknek?
Minél vastagabb a pánt, annál kevésbé vagyunk veszélyben, ha valami takargatni valónk van. Ahova a pánt kerül, az leginkább finomít a kicsit nagyobb méreteken, de csínján kell velük bánni!
Még nincs értékelve