Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Hódít az ombre- és a virágminta

Szabadi Martina Laura | 6perc.com | 2013.04.01. |
divat, ombre
Hódít az ombre- és a virágminta
2013 tavasz-nyári kollekciók fő eleme a klasszikus virágminta, amely számtalan variációban viselhető, bármilyen alkalomra.

Az ombre mintával már nem csak hajfestés közben találkozhatunk: idén a tavasz-nyári kollekciókhoz a ruhatervezők a jól bevált virágmintához kölcsönöztek egy kicsit a fodrászoktól, és az ombre-festés népszerűségén felbuzdulva megalkották az ombre- virágmintás ruhákat.
 A hajtrendek között jelenleg uralkodó stílus és a virágok kombinációja szerencsés választás minden alkalomra. A kislányos báj mellett merészséget sugároz, így a virágminta lágy nőiességének és az ombre színátmenetének ötvözete igazán izgalmas és egyedi megjelenést eredményez. A hölgyek tökéletes hatást érhetnek el vele egy randin. Nem csak a hétköznapokban viselhető, de egy koktél vagy estélyi ruhaként is nagyszerű választás. Egy gyönyörű, Carolina Herrera által tervezett kisestélyiben szinte bármilyen elegáns helyen megjelenhetünk. Exkluzív, ám mégis könnyed légiességet kölcsönöz viselőjének, egyszerűen vonzza a tekintetet. A minta kosztümön, vagy nadrágon munkahelyi viseletként is megfelelő, nem lesz túl sok, de mindenképpen valamilyen egyszerű szabású vagy színű ruhadarabbal párosítsuk.
 Az ombre minta egyébként nem csupán ruhákon, de cipőkön, harisnyákon, ékszereken és egyéb kiegészítőkön is nagyon jól mutat. Egy egyszerű szettet is könnyen emlékezetessé tehetünk vele. Határozottan nagy-nagy Tedd!

Átlag: 4.2