Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ilyen az élet Bráziában!

Brázia – A stílus jár neked!

UZSZ | 2011.06.07. |
Brázia, divat, életmód
Ilyen az élet Bráziában!
Manapság egyre jobban érezhető a ruhadivat szélsőséges jelenléte a hazai piacon. A hölgyek nem mindig a jó minőségű világmárkákat vásárolják borsos árakon, inkább választják a tömeggyártásra szánt olcsóbb, nem feltétlenül rossz kvalitású darabokat. Senki sem szeretne horror pénzeket fizetni egy ruháért, amely aztán naponta többször is szembe jöhet vele az utcán. A nők pedig, mint tudjuk, szeretnek egyedien öltözködni. Pontosan ezt az igényt tölti ki a hazai divat palettáján az ifjú tehetség, Bráz Alexandra divattervező is. Egyedi, kreatív, nőies, minden ízlést, korosztályt és alkalmat kielégítő ruhakollekcióval kápráztatja el a magyar hölgyeket. Mindezt úgy teszi, hogy az egyes darabok nem lesznek hivalkodóak vagy giccsesek, és a mindenki számára elérhető ár teszi még vonzóbbá a fantáziadús kollekciót. Semmi kellemetlen feszengés, a hangsúly a szexis, bátor és egyben természetes viseleten van.

A Brázia márka tavaly óta van jelen, azóta a divattervezők és kritikusok mellett több híresség figyelmét is felkeltette. Mára már többek között a megasztáros Bencsik Tamara, a televíziós műsorvezető Csisztu Zsuzsa, a pole-fitness királynő Pirner Alma, a playmate-dj Metzker Viki, Kustánczi Lia, vagy éppen az X-faktoros Janicsák Veca is büszkélkedhet egy-egy Brázia költeménnyel! Hazánk sztárjai, ahogyan a legtöbb nő, a ruhától érzi jól magát, állításuk szerint az már fél siker, ha a saját ízlésüket és énjüket az öltözékükkel tudják kifejezni! Erre pedig Alexandra márkája tökéletes választásnak bizonyul!

Azok a NŐK, akik Bráz Alexandra ruháit viselik, nőiességüket kiemelve, magabiztosságot és határtalan eleganciát sugároznak. Minden ruhájában van valami formabontó, valami különleges és érzéki, ami viselőjét egyedivé teszi. Minőségi anyagokkal, tökéletes selymekkel dolgozik. Korosztálytól függetlenül bárki megtalálhatja a számára legmegfelelőbbet, az egészen visszafogottól, a merészebb, feltűnőbb darabokig minden felfedezhető a kollekciókban. A Brázia darabjai bármilyen színvonalas eseményre, bálra, partyra, céges rendezvényre alkalmasak.
 
2011-ben a Brázia tavaszi és nyári kollekcióját többek között a Főiskolák szépe rendezvénysorozaton résztvevő ifjú hölgyeken is megcsodálhatjuk. Aki ellátogat a hatodik születésnapját ünneplő felsőoktatási szépségverseny eseményeire, biztosan ízelítőt kap majd a márka elegáns, friss és kreatív stílusáról! A főiskolák szépei valószínűleg már tudják és átérzik Bráz Alexandra mondását: "Az egyik legnagyobb kincsünk a nőiességünk! Merjünk élni vele!!"
Átlag: 5