Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kelly Osbourne-t választotta Madonna

Balogh Renáta | 2011.02.03. |
Kelly Osbourne-t választotta Madonna
Mint korábban arról már beszámoltunk, Madonna és lánya, Lourdes közös kollekciót dobott piacra. A Macy’s áruházlánc felkérésére tiniknek szóló ruhákat álmodtak meg, melynek reklámarcául Taylor Momsent, a The Pretty Reckless rockbanda énekesnőjét választották. Nem tudni miért, de Taylort kirúgták, és Kelly Osbourne vette át a helyét.

Már korábban is felröppent a pletyka, miszerint Taylor Momsen nem igazán volt megfelelő választás a kollekció népszerűsítéséhez. Az amerikai énekes-színésznő általában botrányos sajtóhíreivel szerepel a címlapokon, és a fiatal generáció számára ez nem szolgál jó példával. A Gossip Girl sorozat Jenny Humphrey-ja túlságosan rebellisnek bizonyult egy tini kollekcióhoz.

Madonna kezdetben hitt az ifjú sztárban, és a szőke vadóccal készült fotósorozat is remekül sikerült, de úgy látszik a popdíva is megelégelte Taylor életmódját, és lányával bejelentették, nem kívánnak tovább együttműködni az énekesnővel. Természetesen nagyon gyorsan megtalálták új választottjukat, Kelly Osbourne személyében. Ozzy Osbourne lánya, a 26 éves Kelly sem éppen minta életmódjától híresült el, drogelvonója és a depressziója folyamatos témául szolgált a sajtó számára. De drasztikus fogyása óta megbékélt önmagával, tele lett önbizalommal, és örömmel áll a kamerák elé, főleg, ha a kedvenc énekesnője, Madonna kollekcióját viselheti.
Még nincs értékelve