Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Kik azok a divat bloggerek?

Gerber Petra | retikul.hu | 2013.04.19. |
divat
Kik azok a divat bloggerek?
A divatvilágba roppant nehéz bekerülni, ennek ellenére mégis akadnak olyan tehetséges fiatalok, akik kitartásukkal, leleményességükkel, kreativitásukkal és talpraesettségükkel mégis képesek felhívni magukra a figyelmet.

Egyesek rajonganak értük, mások pedig rivalizálnak velük, vetélytársként kezelik őket. A divatszakma rendesen háborog is miattuk, hisz a tervezők egyre több figyelmet fordítanak a véleményükre. Evvel is háttérbe szorítva a neves divatmagazinokat.

Meglepődni azonban egy cseppet sem kell, hisz a legsikeresebb bloggerek honlapját naponta akár több ezren is olvassák, népszerűségük pedig egyre csak növekszik.  Támogatójuk is akad bőven, hiszen gondoljuk csak bele: ki ne szimpatizálna azzal a divatházzal, aki kampányaiban nem a tökéletességet és az elérhetetlenséget reklámozza, hanem hétköznapi tinédzsereket állít a középpontba? Ráadásként ki ne rajongana ezekért az ifjú tehetségekért, akik otthon a laptopjuk mellett nőttek fel, és akikben akadt elegendő fantázia ahhoz, hogy a legnagyobb divatlapokkal vetekedjenek?

Természetesen kis hazákban is egyre nagyobb szerepet töltenek be a divat bloggerek. Néhányak akkora népszerűségnek örvendenek, hogy a megközelítőleg hétezer facebook rajongójuk közül, több mind háromezren folyamatosan követik az eseményeket. Lájkolnak, kommentelnek, megosztanak. Vagyis napi szinten részt vesznek a blog életében evvel is növelve látogatottságukat, népszerűségüket.

Sikerük titka egyértelműen az, hogy a lehető legközvetlenebb módon szólítják meg a publikumot. Hisz hétköznapi emberek szólnak hétköznapi emberekhez. Elérhetővé teszik az elérhetetlent. Rávilágítanak arra, hogy nem kell ahhoz vaskos pénztárca, hogy csinosak legyünk. Csak kreatívnak, ügyesnek és bátornak kell lenni és megtanulni párosítani a megfelelő darabokat. Nagy segítséget nyújtanak a fiatalságnak, példaértékű tevékenységet folytatnak, hogy időt és energiát nem sajnálva folyamatosan tartják a kontaktot a közönséggel.

Persze lehet őket szeretni vagy nem szeretni, esetleg irigykedni rájuk. Az viszont biztos, hogy napról napra hangsúlyosabb szerepük van. Naprakészek, szókimondóak, rendkívül leleményesek, egyszóval irányító jellegük van a divatvilágban.

Átlag: 5