Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Lanvin-kollekció a H&M-ben

Balogh Renáta | nymag.com | 2010.11.22. |
divat, életmód
Lanvin-kollekció a H&M-ben
Már csak egyet kell aludni, és végre megfizethető áron szerezhetjük be a svéd dizájner cég glamúros darabjait. November 23-án, azaz holnap, ha lehetséges tegyük magunkat szabaddá egy órácskára, és csodáljuk meg a legújabb Lanvin-kreációkat. Ha nagyon elcsábulnánk és beleszeretnénk valamelyik ruhába, ne habozzunk a vásárlással, hiszen ilyen áron ritkán juthatunk hozzá a mesés darabokhoz.

A H&M jó szokásához híven idén télen is összeállt egy híres divattervezővel, hogy vásárlóinak karácsonyi ajándékként elhozza a kifutók áhított ruhakölteményeit. Ezáltal jelentősen barátságosabb feltételekkel juthatunk hozzá az ikonikus tervezők kollekcióihoz. Tavaly Sonia Rykiel örvendeztette meg a divatszerelmeseit, de csatlakozott már a kampányhoz Roberto Cavalli és Jimmy Choo is.

A Lanvin kreatív vezetője, Albert Elbaz és a férfi öltözékeket tervező Lucas Ossendrijver nagyon sikkes, és feltűnő ruhákat álmodott meg. A női vonalon az élénk színek, a hatalmas virág motívumok, az állatminták, a puffos ujjak, a masnik és a fodrok hódítanak. Nagyszerű felhozatallal szolgálnak ahhoz, hogy megtaláljuk az ünnepi partiruhánkat. A férfi szakaszon a letisztult vonalakat és az eleganciát helyzeték előtérbe. Tökéletes szabású szmokingjaik, nyakkendőik karácsonyi ajándéknak is tökéletesek.
Átlag: 5