Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Majdnem az igazi

Balogh Renáta | Stylefrizz.com | 2010.07.02. |
divat, életmód, táskák
Majdnem az igazi
Mi nők sokszor olyan dolgokra vágyunk, amiről tudjuk, nem biztos, hogy meg kapjuk még ebben az életben. Gondolok itt egy hollywoodi álom villára, Manolo Blahnik magassarkújára vagy egy kultikus Louis Vuitton, netalán Hermés táskára.
Hiába tudjuk, nem a mi árkategóriánk, mégis minden trükkel próbálkozunk, hogy megízleljük kicsit a márka bűvöletét. Ilyenkor csábulunk el a „teljesen úgy néz ki, mint az eredeti” hamisítványoktól, melyek jók, de mégsem az igaziak.
 
A tervezők nagyon ismerik a nőket, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy piacra dobták az olyan bevásárlótáskákat, amikre Louis Vuitton táskák képeit nyomtatták. Az egyik oldalán a tökéletes, míg a másikon a hamis felirat díszeleg (összeolvasva: tökéletesen hamis). Az ötletet Andy Warhol művészetéből merítették a dizájnerek, akik szerint ez merőben eredetibb és sikkesebb, mintha hamisítványt vásárolnánk, és még azt is megmutatja, mennyire humorosak vagyunk. De nem volt ennyi elég a divatdiktátoroknak, bedobták a mélyvízbe a Hermés hírhedt Birkinjét is. A vászonszatyor a híres kézitáska képével lett díszítve, amire rávarrták a gyönyörű színekben pompázó táskákat.
 
Az új bevásárlótáska mottója az is lehetne, minek neked 4000 dolláros dizájner táska, amikor 45 dollárért ez a trendi bevásárlószatyor is a tiéd lehet, ráadásul még praktikusabb is.
Még nincs értékelve