Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Mi kell a nőnek?

Ajándékötletek karácsonyra, pasiknak

Balogh Renáta | 2012.12.21. |
ajándék, Karácsony
Mi kell a nőnek?
Karácsonykor gyakran beleesünk abba a hibába, hogy az utolsó pillanatra hagyjuk az ajándékbeszerzést. Ha őszinték akarunk lenni, a férfiaknál ez még fokozottabb fordul elő. Jobb esetben bevásárlóközpontról bevásárlóközpontra járkálva, idegesen, lemondóan keresgélnek az üzletek sokaságában, remélve, hogy a kínálatban megtalálják a tökéletes ajándékot kedvesüknek. Csak az a baj, hogy a tökéletes ajándék ritkán jön szembe, főleg ha 24-én, egyetlen délelőtt akarják lezavarni az egész karácsonyi ajándék-problematikát.

A plázák polcainak böngészése helyett azonban a férfiak is kitalálhatnak ötletes meglepetéseket, melyek garantáltan tetszést aratnak a hölgyek körében! Csokorba gyűjtöttünk pár ötletet, melyek segítséget nyújthatnak a megfelelő ajándék kiválasztásában!

„Hagyományos” karácsonyi ajándékötletek

Presztízs Magazin

Egy szép ékszer mindig jó választás.
Legyen az nyaklánc, fülbevaló, vagy egy mesés gyűrű, mindig sikert arat. Érdemes bevetni azt a cselt, hogy kirakatokat nézegetve, megkérdezik párjukat, neki mi tetszik a legjobban. Ebből már le is lehet vonni a következtetést, hogy milyen stílusban keresgéljenek tovább.
Tipp: egy Swarovski ékszerrel nem lehet mellé lőni!

Magassarkú cipő
Nincs olyan nő, aki ennek ne örülne neki, persze, csak ha ízléses a darab. Ezért, uraim, karácsony előtt nem árt párjukkal tartani a hétvégi bevásárló túrákra, legalább felmérik a terepet, és megtudják „mi kell a nőnek”.
Tipp: a Zaraban gyönyörű, megfizethető cipőket találnak.

Táska, pénztárca
Klasszikus ajándékötlet, mégis mindig beválik. Válasszanak elegáns, letisztult fekete darabot, ezzel nem nagyon lehet tévedni. Ha kicsit bátrabban mernek keresgélni, akkor a piros, aranyszegecses darabokat is vegyék szemügyre, ez az idei tél nagy slágere.
Tipp: a Mangoban és Zarában érdemes keresgélni.

Szexi fehérnemű
A legtöbb férfi szeret szexi fehérneműt ajándékozni párjának, itt csak arra kell nagyon figyelni, hogy passzoljon a méret. Könnyen veszekedésbe torkolhat az ajándékozás, ha egy S-méretű hölgynek L-es bugyit vesznek.
Tipp: a Women’s Secretben és Intimissimiben kimondottan az ünnepekre tervezett kollekcióból válogathatnak.

Kedvenc sorozat DVD-n/ könyv
Egyszerű, mégis nagyszerű ötlet szívük hölgyének kedvenc sorozatát megvenni.
Tipp: egy díszdobozos, mind a hat évadot tartalmazó Sex és New York DVD-válogatás garantált siker!

Presztízs Magazin

Parfüm, kozmetikumok
Ha jól ismerik párjukat, nem titok, mi a kedvenc illata, de ha meglepetést szeretnének, akkor válasszanak ki egy új illatot szerelmüknek.
Tipp: ha árbarát, de igényes kozmetikumot szeretnének, válogassanak a Douglas, vagy a H&M termékei között.

Óra
Manapság szebbnél szebb órákat dobnak piacra, szerencsére már vannak olyan márkás, designer darabok, amelyek megfizethetőek. Michael Kors, Fossil, Guess, DKNY márkájú órákkal járnak a legjobban, ezek garantáltan a hölgyek kedvencei.
Tipp: a maszkulin fazonú arany és ezüstórák a legdivatosabbak.

 

Nem mindennapi ötletek

Egyedi könyvkötés
Ha igazán egyedit, különlegeset szeretnének ajándékozni, érdemes ellátogatni egy könyvkötőhöz. Új, vagy már meglévő könyveket, naptárakat, füzeteket, albumokat lehet különlegessé varázsolni egy szép bőrkötéssel, melyet díszíteni lehet egyedi, személyes felirattal, mintával. Ezt a romantikus meglepetést biztosan értékelni fogja kedvesük.

Csoportos utazás
Életre szóló karácsonyi ajándékot adhatnak szerelmüknek, ha kettesben, családdal, vagy barátokkal közös, csoportos utazásra fizetnek be. Lehet szó egy külföldi kiruccanásról, wellness-hétvégéről, közös síelésről. Ha több családtag, vagy barát áll össze, az árak is megoszlanak, így nem csak maradandó lesz az élmény, de költségkímélő is!

Merre induljanak, ha nem a plázában akarják beszerezni az ajándékokat?

Vörösmarty téri karácsonyi vásár
Kihagyhatatlan az adventi vásár a Vörösmarty téren. Hazai termelőktől vásárolhatunk kiváló mézeket, lekvárokat, húsokat, pálinkákat, borokat, a legjobb kézművesek árulják különleges portékáikat. A színpadon szól a muzsika, és külön plusz pont, hogy a forralt bor sem fogy el a nap végére.

Régiségpiac
Karácsony előtt virágoznak igazán a piacok! Nem szabad kihagyni a régiségpiacokat sem. Igazán személyes, különleges ajándékot szerezhetnek be párjuknak. Az Ecseri standjain különleges antik és retro ékszerekre, lakberendezési tárgyakra, bútorokra, festményekre bukkanhatnak. Ne felejtsenek el alkudni!

Ajándékböngészés a világhálón
Igazán egyedi, személyre szóló ajándékra ritkán lehet bukkanni, ha mindenféle előzetes elképzelés nélkül vágnak neki a keresgélésnek. Az interneten viszont ma már szinte mindent megrendelhetnek, tippeket kaphatnak, és a keresés is gyorsan, könnyedén megy. Ráadásul karácsonykor sok internetes áruház hihetetlen akciókkal várja a vásárlókat, és még csak ki sem kell mozdulni otthonról. Arra azonban nagyon ügyeljenek, hogy időben, általában két héttel karácsony előtt adják le a rendelést, hogy biztosan megérkezzen a várva-várt csomag!

Még nincs értékelve