Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Tavaszodik már az utcán

Szemenyei Patrícia | shopping.hu | 2013.04.02. |
divat, tavasz
Tavaszodik már az utcán
Bár az évszakon még nem érezhető, de a divatban már vadul virágzanak a pasztellszínekben pompázó ruhadarabok. Idén a kellemes, lágy színek dominálnak, mint a korall, a tengerkék, a levendula és a menta. A fagylalt-, nyalóka-, cukorkaszínek legnagyobb előnye, hogy nem kell gondot fordítani a viselet összeválogatásánál. A nude színárnyalatú kiegészítők, olyan gyengédek és nőiesek, hogy könnyen társíthatóak szinte mindennel.

Újra a régi a menő?
Hiába telnek, múlnak az évek az elmúlt trendek újra és újra visszatérnek. Ami egyszer már sikk volt, az nem sétál csak úgy spontán ki a világból, ha nem is minden évben, de számtalanszor visszatér. Így van ez a pöttyös és a csíkos ruhaszettekkel is. A pöttyös ruha egyes vélemények szerint már a 19. századi  Lengyelországban divatba jött, míg mások szerint Walt Disney Minnie egere tette világhírűvé. Ezt a két szélsőséges mintázatú ruhadarabokat bátran lehet párosítani, természetesen, csak ha összeillenek egymással.

A farmer mindig menő
Ha azt az egy ruhadarabot kellene megnevezni, ami mindig divatban van és bármilyen alkalommal viselhető, mint például hétköznapokon, hétvégi összejöveteleken, alkalmi eseményeken is, egyértelműen a farmert mondaná mindenki. Hiszen az ember lehet benne spontán lezser, elegáns vagy akár extravagáns. 1850-ben tűnt fel először a farmernadrág az Egyesül Államokban, amikor is egy aranyásó felkérte Levi Strausst, hogy készítsen számára egy tartós nadrágot, mivel a hagyományos anyagból készült nadrágok hamar tönkrementek. A farmeröltözéket természetes indigókékkel színezett erős pamutszövetből készítik. A legmenőbb nadrágokat először Londonban lehetett kapni a Portobello Road-i piacon.

Átlag: 3.8