Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A legszexibb hírességek 50 felett

Avagy mi a közös Sharon Stone-ban, Olivia Newton-Johnban és Jane Fondában?

Balogh Mia | archív | 2013.04.15. |
hírességek
A legszexibb hírességek 50 felett
Hogy mi bennük a közös? Nos, nemcsak az, hogy gazdagok, híresek és sikerfilmekben játszottak, hanem az is, hogy fantasztikus formában vannak ötven felett, vagy jóval ötvenen túl. De nemcsak ők hárman – összeállításunkban tíz hírességet emeltünk ki, akik az ötödik iksz felett is remekül néznek ki.

Sharon Stone

Presztízs Magazin

Ki ne emlékezne az Elemi ösztön-filmek, a Casino, vagy Az erőszak éve szexi színésznőjére? Nos, az idő eltelt, Sharon Stone viszont majdnem a régi maradt. Ezt a pletykák szerint csakis a plasztikáknak köszönheti, a hírességet viszont ugyanannyira hidegen hagyják ezek a híresztelések, mint az idő múlása. Elmondása szerint, mivel túlélt egy agyvérzést, örül, hogy egyáltalán megélheti az öregedést. Ha már így van, igyekszik a legtöbbet kihozni önmagából: a nyilvánosság előtt rendszerint szuper formában jelenik meg, fiatalabb kísérőkkel. Ezen – a világsztár remek formáját látva – egy kicsit sem csodálkozunk.

Michelle Pfeiffer
54 éves lenne? Michelle Pfeiffer fotói nem árulják el a színésznő valódi korát, és sokan meg is lepődnek, amikor meglátják az interneten a születési adatait. Nos, a szuper alakot nem adják ingyen: a világsztár szigorú diétán él, minden nap sportol, és látványos smink helyett legtöbbször inkább a bőrápolásra koncentrál. Szerintünk elég jól csinálja…

Sela Ward

Presztízs Magazin

Sokan el sem hiszik, hogy a New York-i helyszínelők és a Doktor House című sorozatokból ismert színésznő 1956-ban született. A korát így könnyű kiszámolni, de Sela ezzel aligha foglalkozik. „Nem dohányzom, kerülöm az erős napfényt és sokat sportolok. Remélem, még sokáig letagadhatok néhány évet” – nyilatkozta korábban.

Iman
David Bowie gyönyörű felesége nemcsak a hetvenes és nyolcvanas években számított a férfiak bálványának, hanem még ma is. Bárhol jelenik meg, az 57 éves szépség körül valósággal izzik a levegő. Elmondása szerint ezt magabiztosságának köszönheti, ami az évek múlásával egyre erősebb lett. „Sokkal jobban hiszek magamban, mint a húszas éveimben tettem. Az idő bölcsebbé tesz, és ezt már én is értem” – mondta egy interjúban.

Christie Brinkley

Presztízs Magazin

Az egykori Sports Illustrated címlaplány több mint 500 magazin borítóján szerepelt, de arra legalább olyan büszke lehet, hogy háromgyerekes anyukaként, 58 évesen, bárhol megfordulnak utána a férfiak. A modell-színésznő nagy hangsúlyt helyez a bőrápolásra, és elmondása szerint saját márkája, a Christie Brinkley Skin Care ránctalanító krémei tartják fiatalon. A rossz nyelvek szerint viszont csak egyre ügyesebb plasztikai sebészekhez jelentkezik be…

Julianne Moore
Az 51 éves Julianne Moore határozottan elutasítja a plasztikai sebészetet, és a szépészeti beavatkozások helyett inkább a bőrápolásra helyez nagy hangsúlyt. Ezért választotta őt nemrég szépségnagykövetévé a L’Oréal. A híres színésznő ennek persze örül, ahogyan feltehetően annak is, hogy jártában-keltében és az interneten folyton csak dicsérik természetessége és remek alakja miatt.


Jane Seymour

Presztízs Magazin

Bár itt-ott bizony látszanak a ráncok, világszerte sok nő szeretne úgy megöregedni, ahogyan a hatvanas éveiben járó Jane Seymournak sikerült. „Mindent a golfnak és a tenisznek köszönhetek, de igyekszem megőrizni a szellemi frissességem is” – árulta el korábban a brit színésznő.

Goldie Hawn
A világsztártól egyszer megkérdezték, megtalálta-e az örök fiatalság forrását, ugyanis 67 éves korára sem néz ki nagymamásan. Sőt! Goldie válasza a következő volt: „Szerintem nem csodaforrásokat kell keresnünk. A halálunk napja úgyis adott, szerintem addig is éljünk boldogan”.

Jane Fonda
Ki látott már hetvenes éveiben járó bombanőt? Nos, aki vetett egy pillantást Jane Fonda fotóira, az egész biztosan. A színésznő 75 évesen is elképesztően csinos, és elmondása szerint manapság ugyanúgy sportol, sminkel és öltözködik, mint a nála jóval fiatalabbak. De őt már nem nyomasztják korábbi gondjai, és nem haragszik senkire, még önmagára sem. „70 évesen megbékéltem a világgal. Megbocsátottam mindenkinek, így magamnak is” – árulta el egy interjúban.

Olivia Newton-John
Olivia Newton-John fotóit látva bárki azt gondolhatja, hogy születési bizonyítványán elírás történt, hiszen a Grease Sandy-je egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki idén lenne 65 éves, márpedig a számok ezt mutatják. A színész-énekesnő különleges koncertturnéval ünnepel: hamarosan útnak indul, hogy 40 év után ismét meghódítsa Nagy-Britanniát.

Átlag: 5