Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

A metrón szeretnek egymásba a rómaiak

forrás: mti | 2012.11.03. |
életmód, Róma, színes
A metrón szeretnek egymásba a rómaiak
A magányos szíveknek nyújt segítséget a római metró, amely egy felmérés szerint egyre több magányos embernek kínál lehetőséget arra, hogy párt találjon magának.

Tíz rómaiból kettő a metrón találkozik szíve választottjával - derítette ki a Nők és az életminőség című, Rómában végzett társadalomkutatási felmérés.
    A Corriere della Sera napilap római kiadásában közölt eredmények szerint a gazdasági válságban egyre többen utaznak autó helyett metróval. Így a mai szerelmespárok már leggyakrabban nem a tengerparton, nem a korzón és nem is az edzőteremben találnak egymásra, hanem a tömegközlekedési eszközökön.
    Rómában pedig metróval utaznak a legtöbben, naponta több mint fél millióan.
    Talán a mozdulatlanságig utassal teli metrószerelvények, a peronon töltött hosszú várakozási idő vagy a gyakori meghibásodás miatti veszteglések alatt születnek a szerelmek - találgatta az újság.
    A felmérés szerint a szemkontaktus teremti az első vonzalmat és az is segíti a találkozást, amikor egy férfi átadja a helyét egy nőnek.
    A vizsgálat a metrószerelmet tartósnak tartja hangsúlyozva, hogy a földalatti kapcsolatok harmincnyolc százaléka vezet házassághoz, miközben a Facebookon született szerelmeknek csak huszonnyolc százaléka.    

Átlag: 5