Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Egészséges a kávé?

PR-cikk | archív | 2013.03.07. |
Organo Gold
Egészséges a kávé?
Ez nem csodakávé, ami meggyógyít mindent, hanem egy lehetőség arra, hogy a napi kávénkat egészségesebb formában fogyaszthassuk, nem terhelve vele a szervezetünket. Így nem kell lemondania annak az embernek sem a napi kávéjáról, akinek például gyomor problémája van – mondja a ganoderma gombát tartalmazó Organo Gold kávéról Kovács Zoltán pszichológus, speciális esetekre szakosodott alternatív gyógyító.

A lelke mélyén minden ember vágyik a boldogságra, egészségre, sikeres életre.
Egyre több a stressz, és a szervezet kimerül a napi terhelésben. A fáradtságot teával, energiaitalokkal, és leggyakrabban kávé fogyasztásával igyekeznek ellensúlyozni. A tartós stressz nem tesz jót emésztőrendszerünknek. Gyomorégés, savasodás, hányinger, fejfájási tünetek, illetve háti fájdalmak megjelenése jelzi, hogy a szervezet működésében zavar állt be. Ez esetben a magas koffeintartalmú kávé fogyasztása nem ajánlott, mert nem támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait.

Érdekes volt tapasztalnom, hogy vendéglátóim, akik az alternatív gyógyászat prevenciós területén dolgoznak, mégis kávéval kínáltak meg az interjú során.

- Önöknek nem kell bemutatnom, milyen kellemetlen panaszokat okozhat a kávé rendszeres fogyasztása, miért kávéval kínálnak?

Presztízs Magazin

- Ez a kávé, egy egészséges kávé - válaszolt Kovács Zoltán pszichológus, speciális esetekre szakosodott alternatív gyógyító.

- A kávé élvezeti cikk, és mint tudjuk, nem az egészséget támogatja. Nem mond ez a kettő egymásnak ellent?

- Valóban, első ránézésre ellentmondás, de a mi esetünkben nem az. Ez a kávé olyan eljárással készült, ami nem okoz gyomorégést, mi ezt a munkánk, mérési teszteléseink során is tapasztaltuk, sőt, tartalmaz ganoderma lucidumot - magyar nevén pecsétviaszgombát. A ganoderma gyógyhatásait több kutatóintézet eredményei támasztják alá a világ számos területén. A ganoderma „ellenőrzést végez” a szervezetben, megakadályozza az antigének által okozott allergiák megjelenését a hisztamin termelő sejtek gátlásával. Gyomorbántalmak, gyomor és nyombélfekély kezelésében jelentős szerepe van. Vírus-és baktériumölő hatású, hatékony ízületi gyulladások, fájdalmak esetén. Csökkenti a koleszterin- és vércukorszintet. A ganoderma más országokban is orvosilag igazolt hatásai: segít helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, megoldást jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára.

- Ez azt jelenti, hogy ha ezt a ganodermás kávét isszuk, nem leszünk betegek?

- Ez nem csodakávé, ami meggyógyít mindent, hanem egy lehetőség arra, hogy a napi kávénkat egészségesebb formában fogyaszthassuk, nem terhelve vele a szervezetünket. Így nem kell lemondania annak az embernek sem a napi kávéjáról, akinek például gyomor problémája van. Arra kértek fel minket, hogy országos szinten legyünk a szűrési háttere az egészséges kávétrendnek.

Átlag: 4.5