Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Fogyasztó zöld tea

Balogh Renáta | Fogyasztó zöld tea | 2010.07.08. |
Fogyasztó zöld tea
A zöld tea fogyasztása nagyon egészséges, antioxidánsokat tartalmaz, megköti a szabadgyököket, csökkenti a daganatos- és szívbetegségek kialakulásának esélyét, méregtelenít, erősíti az immunrendszert, óv a fogszuvasodástól és serkenti a szellemi teljesítőképességet.
Azt már kevesebben tudják, ha rendszeresen isszuk a zöld teát, gyorsabban megszabadulhatunk a felesleges zsírpárnáktól, rendszeres ivása csökkenti a vérzsírszintet és a testzsírt, ezt francia klinikai vizsgálatok is igazolják.
 
Fogyasztása keleten évezredes hagyományokra vezethető vissza, a leveleket a szüret után azonnal gőzölik, majd szárítják, ezzel a technikával megőrzik az értékes anyagokat, és a fogyasztó hatás sem csökken. Tokiói kutatók arra a következtetésre jutottak, a zöld tea egy olyan növényi anyagot tartalmaz (epigallocatechin gallate), ami hőtermelésre ösztönzi a szervezetet. Ennek során a zsírmolekulák energiává alakulnak, és a bőrön át távoznak. A zöld tea serkenti az anyagcserét is, ezáltal előmozdítja a régóta meglévő zsírrétegek lebontását, ez növeli a bőr rugalmasságát, így csökken a narancsbőr kialakulásának veszélye, s megszabadulhatunk a nemkívánatos centiktől.
 
A látványos eredményhez minimum napi négy csészével ajánlott fogyasztani a japánok nemzeti italából.
Még nincs értékelve