Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Pannon Presztízs Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Pannon Presztízs Magazint! Keresse az újságárusoknál a Pannon Presztízs Magazint!
Online újság Újság

Bezárás

Válassza ki, hogyan szeretné megvásárolni a Presztízs Style Magazint.

Fizessen elő, olvassa az interneten a Presztízs Style Magazint! Keresse az újságárusoknál a Presztízs Style Magazint!
Online újság Újság

Ha bal lábbal kelsz

Tuti tippek a rossz napokra

Bene Csilla | 2011.06.28. |
egészség, életmód
Ha bal lábbal kelsz
Rosszat álmodtál? Arra keltél, hogy kiabál a szomszéd? Felriadtál az utcán folyó útfelújítás zajára, vagy csak szimplán a bal lábadat tetted le először az ágyról? Ráadásul mindezek után kiborul a kávé, lekésed a buszt, kitörik a cipőd sarka, leeszed magad a csokis croissannal… Ha rosszul indul a reggel, még nem biztos, hogy a nap folytatása is hasonlóan katasztrofális lesz. Tegyél azért, hogy a pocsék reggelt a lehető legcsodásabb nap kövesse!

Csak pozitívan!
Mind tudjuk, hogy a gondolatnak teremtő ereje van. Így ha arra gondolsz az ilyen reggeleken, hogy „na, ez a nap már el van szúrva”, biztosan így is lesz. De ha megpróbálod megkeresni mindennek a lehető legjobb oldalát, nyert ügyed van, hiszen egy szép nap vár rád! Kiabál a szomszéd? Nagyszerű, ez azt jelenti, hogy van hol laknod! Lekésted a buszt? Sebaj! Egy kellemes séta senkinek sem árthat! Leetted magad? Legalább kevesebb kalóriát vittél be a szervezetedbe! 

Le a szürkeséggel!
A színeknek gyógyító erejük van. A lelki állapotod általában hűen tükrözi az, hogy mit is vettél fel aznap. Ha borús a reggel, válassz derűs színeket! A fekete helyett válassz pirosat, a szürke helyett egy bohókás lilát! A tükörből máris egy csupa vidám nő néz vissza rád! Ráadásul a környezetedet is jókedvre derítheted!
 
Mosolyogj!
Hiszen egy mosoly egyenesbe hozhat mindent! Rosszul indult a reggel? Sebaj! Nevesd ki! Nem
 
elég, hogy Te felvidulsz, egy kéretlen mosoly még egy idegent is jó kedvre sarkall!
 
Irány a plaza!
A nőket mi más deríthetné jobb kedvre, mint egy spontán vásárlás? Nem kell nagy dolgokat venni. Elég egy kis apróság is, de mégis elmondhatod, meglepted magad valamivel. Ha nincs semmi ötleted, vegyél egy csokor virágot és rakd be az irodád asztalára. Garantáltan egész nap mosolyogni fogsz!
 
Presztízs Magazin
Mutasd ki, hogy szereted!
Csókold meg a kedvesed, szeretkezz vele, vagy csak szimplán bújj oda hozzá. Így nem csak a Te jókedved garantált, hanem az övé is!
 
Mozogj!
Egy jó kis reggeli tornával, kocogással vagy edzéssel levezetheted a benned felgyülemlett stresszt. Ha nincs időd elmenni az edzőterembe, kapcsold be otthon a legpörgősebb cd-det, és csak táncolj!
 
Teázz!
A gyógynövények nem ok nélkül élvezik a köz szeretetét évezredek óta. A stresszre nincs is jobb gyógymód, mint egy frissen forrázott citromfű tea, vagy esetleg egy mindig jó zöld tea.
 
Lassíts!
Állandó rohanás az életed? Vegyél vissza a tempóból! Munkába menet előtt igyál egy kávét a barátnőiddel. Ennyi neked is jár!
 
Kényeztesd a tested és a lelked!
Vegyél ki egy szabadnapot és irány a kozmetikus, a manikűrös, a fodrász, a szauna és a masszázs. A nap végére garantáltan új ember leszel! A nap csúcspontjaként este engedd tele a fürdőkádat, gyújts gyertyákat és ne sajnáld a fürdősót sem!
 
Zárkózz be!
Néha mindenkinek szüksége van egy kis magányra. Zárd be az ajtót, kapd magadra a legkényelmesebb melegítőd, vegyél egy doboz csokit, és indulhat a kedvenc sorozatod!
 
Mindannyian hittük már azt egy bizonyos reggelen, hogy eljött a világvége. Van, hogy semmi sem sikerül, de minden napnak meg kell adni az esélyt, hogy életünk legtökéletesebb napja legyen.
Átlag: 4.3